Kate Middleton prelepa v njenem najljubšem zimskem vzorcu

Vojvodinja obuja božični duh.

Kate Middleton prelepa v njenem najljubšem zimskem vzorcu - Foto: Profimedia

Videti je, da se je Kate Middleton naravnost zaljubila v praznično oblikovanje tartana novozelandske oblikovalke Emilie Wickstead že leta 2018, ko je na božični zabavi v palači Kensington nosila obleko v tem vzorcu. Naslednje leto so jo opazili pri tradicionalnem letnem božičnem kosilu v Buckinghamski palači, oblečeno v midi obleko v vzorcu tartana znamke Emilia Wickstead.

In decembra je Kate med turnejo po Veliki Britaniji oblekla krilo iste znamke, ki ga je nosila pod plaščem znamke Alexander McQueen, s šalom v enakem vzorcu, ki je zagotovil popoln zaključek.

Božiča ne bomo doživeli še eno leto, toda Burns Night 25. januarja je dal vojvodinji popoln izgovor, da še enkrat poseže po svojem klasičnem tartanu. Za škotsko praznovanje je Kate oblekla svojo karirasto obleko, da se je pridružila princu Williamu in poslala posebno video sporočilo ključnim delavcem severno od meje.

Vojvodinja, ki je videz dopolnila s svojimi uhani iz umetnih biserov znamke Simone Rocha, se je pridružila svojemu možu, da je posnela sporočilo za člane multidisciplinarne odzivne ekipe Covid-19 pri NHS Tayside, ki delajo v namenskih enotah ICU in visokih odvisnostih pri Ninewells Hospital v Dundeeju. Par se je ključnim delavcem zahvalil za vsa prizadevanja za boj proti pandemiji in jim zaželel dobro srečo na Burns Night.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na hlače na zvonec, v modo se vračajo kavbojke, ki smo jih nosile kot najstnice

Priporočamo tudi: Če boste upoštevali teh 10 preprostih korakov, bo vaše življenje v trenutku bolj pozitivno

Najbolj brano