Pozabite na hlače na zvonec, v modo se vračajo kavbojke, ki smo jih nosile kot najstnice

Barve so spet v modi.

Pozabite na hlače na zvonec, v modo se vračajo kavbojke, ki smo jih nosile kot najstnice - Foto: Profimedia

Se še spomnite kavbojk? Lansko leto so jih izpodrinile trenirke, toda velike blagovne znamke postavljajo nov videz za letošnjo pomlad in poletje. Te barvne hlače in krpanke je težko prezreti. Ko Chanel na modno pisto pošlje par širokih hlač Barbie roza kavbojk, ljudje to upoštevajo. Prav tako, nebesno modri denim.

Hlače v barvi sladkarij kažejo na mladinsko osredotočeno vizijo Virginie Viard za francosko modno hišo, hkrati pa upoštevajo tudi trenutni apetit po nostalgiji in našo ogromno željo po nadgradnji mode. Ste si kot najstnica obupano želeli čudovite vrečaste kavbojke? Zdaj je vaša priložnost.

Alberta Ferreti pomlad in poletje 2021

Če se vam pobeljeni džins (za več primerov si oglejte Y / Project, Isabel Marant in Alberta Ferretti) zdi predaleč od vaših običajnih modrih kavbojk, obstaja še en način, da se dotaknete trenda vrečastih hlač. Vstopite v svet džinsa iz krpank. Medtem ko modno ozaveščeni Newyorčanki Chloë Sevigny in Katie Holmes v zadnjem času nosita točno take kavbojke, Bella Hadid in Dua Lipa že nekaj časa nosita poslikane različice vintage hlač Juliet Johnstone.

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Urban Outfitter, cena: 59 evrov

Urban Outfitter, cena: 75 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Anne Hathaway je nosila dih jemajoč rdeč stajling

Priporočamo tudi: Kate Middleton razkrila novo pričesko in videti je čudovita

Najbolj brano