Kate Middleton razkrila novo pričesko in videti je čudovita

Vojvodinja Cambriška je med videoklicem z britanskimi medicinskimi sestrami pokazala dolge, ravne lase.
 
 

Kate Middleton razkrila novo pričesko in videti je čudovita - Foto: Profimedia

Vojvodinja Kate je za novo leto osvežila svoj značilen videz.

V novem videu, ki ga je delil Instagram račun palače Kensington, vojvodinja Cambriška nosi belo svilnato bluzo z ovratnikom in črn jopič. Namesto da bi oblikovala svojo pričesko v običajne voljne kodre, se je Kate odločila za gladke, sijoče lase in prečko po strani.

Katein zadnji virtualni nastop je sentimentalen. Na srečanju z britanskimi medicinskimi sestrami, ki si neutrudno prizadevajo za boj proti trenutni krizi COVID-19, ki je prizadela Združeno kraljestvo in preostali svet, je vojvodinja izkoristila priložnost, da je poudarila načine, kako medicinske sestre še dodatno skrbijo za bolnike s koronavirusom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

"Vedno znova slišiš o neverjetnih stvareh, ki jih počnejo medicinske sestre po državi," pravi vojvodinja med pogovorom. "To niso stvari, ki niso del treninga ... ampak stvari, ki ti prihajajo iz srca, in mislim, da je to zdaj tako pomembno: ta dobrotljivost do pacientov, za katere skrbiš."

Kate se je pogovarjala z medicinskimi sestrami, ki delajo v različnih vlogah v univerzitetnih bolnišnicah Coventry in Warwickshire NHS Trust. Vojvodinja je tudi pokroviteljica kampanje Nursing Now, in poudarila je, da redno spremlja, kako napredujejo med pandemijo, tako kot njen mož princ William.

"Ta dejanja poguma, moči in prijaznosti so zdaj zelo pomembna," je bilo zapisano v opisue ob video posnetku, "in dolgujemo vam veliko zahvalo za vse, kar ste storili in kar počnete v teh težkih časih."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Je Covid–19 najhuje prizadel ženske v menopavzi? Poglejte, zakaj so številni strokovnjaki v to prepričani

Priporočamo tudi: Džins v 2021 nosimo tako kot Katie Holmes

Najbolj brano