Kate Middleton čudovita v suknjiču s tem klasičnim vzorcem

S princem Williamom sta razkrila pogled v svoj dom.

Kate Middleton čudovita v suknjiču s tem klasičnim vzorcem - Foto: Profimedia

Medtem ko se v Združenem kraljestvu nadaljuje zaprtje države med pandemijo COVID-19, vojvoda in vojvodinja Cambridge vse svoje uradne kraljevske dolžnosti izvajata na daljavo.

13. januarja sta se Kate Middleton in princ William udeležila Zoom klica z osebjem iz službe za podporo in svetovanje in pravico Just "B" podjetja Hospice UK. Vojvodinja Kate in princ William sta se s svetovalci in zdravniki na prvem mestu pogovarjala o tem, kako služba ves čas pandemije podpira tiste, ki jih potrebujejo.

Kot je zapisal blog Kate Middleton Style, je vojvodinja za klic nosila karirast blazer s črnim ovratnikom in črnim topom. Eleganten kos je opremila s parom uhanov znamke Kiki McDonough. Karirast suknjič je vojvodinja že nosila med obiskom organizacije Coach Core v Essexu leta 2018.

Kraljeva fundacija vojvode in vojvodinje je med pandemijo prek svojega odzivnega sklada COVID-19 zagotovila finančno podporo številnim dobrodelnim organizacijam. S partnerstvom z Nacionalno zdravstveno službo Anglije in Ministrstvom za zdravje in socialno oskrbo je Kraljeva fundacija pomagala financirati podporno linijo Just "B", ki ponuja množico storitev, vključno z "zaupnimi, brezplačnimi težavami in podporo za dobro počutje", povezanih z anksioznostjo, travmami in posledicami večjega števila smrtnih primerov, poleg podpore osebni žalosti in izgubi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Uradni račun Instagrama Kensington Palace je zapisal: "Žal ni nikoli lahko, še posebej za delavce na fronti v teh izjemnih časih. Tako pomembno je, da imamo storitve, kot je Just 'B', ki prisluhne poslušalcem, ki se spopadajo z izgubo kolegov, bližnjih in ljudi, za katere skrbijo. "

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Seksi detajl obleke, ki jo je nosila Dua Lipa, boste želeli posnemati

Priporočamo tudi: Razblinite vse dvome, tu je 10 najpogostejših zmot, ki jih imajo ženske o spolnosti

Najbolj brano