Poglejte vse čudovite obleke, ki jih je do sedaj na božični dan nosila kraljeva družina

Vsakoletna božična maša v cerkvi sv. Marije Magdalene iz 16. stoletja na posestvu Sandringham v Norfolku je del kraljevske tradicije kot salonske igre v Balmoralu ali tedenski sestanki med monarhom in predsednikom vlade. Poleg peščice let v šestdesetih letih, ko je kraljeva družina praznike preživljala na gradu Windsor, družina skoraj vedno biva v dvorcu Sandringham, zasebnem domu štirih generacij britanskih monarhov od leta 1862, in se za božič in na božični dan udeležijo maše v cerkvi na posestvu.

Maša je postala nekakšna priložnost za fotografiranje, saj kraljevi člani pozdravljajo mimoidoče, ki jih spremljajo do cerkve in jim podarjajo rože. In seveda sprehod do cerkve ponuja tudi trenutek modnega spektakla: kraljica ni nikoli nič manj kot brezmadežna v svojih običajnih svetlečih barvah in usklajenih klobukih, broškah in biserih. Medtem je vojvodinja Cambriška v zadnjih letih v središču pozornosti v značilno poenostavljenih oblekah in plaščih.

V fotogaleriji poglejte čudovita oblačila kraljeve družine, od kraljičinih ujemajočih se plaščev in klobukov do čudovitih dolgih plaščev Kate Middleton.

Slika 1/32

Profimedia

Najbolj brano