Kate Middleton elegantna v rdeči obleki s trendnim potiskom

Vojvodinja Cambriška je za obisk muzeja Victoria in Albert izbrala elegantno pomladno obleko.

Kate Middleton elegantna v rdeči obleki s trendnim potiskom - Foto: Profimedia

Ta teden je Kate Middleton obiskala muzej V&A in si ogledala dve novi razstavi, saj se je zgodovinska institucija letos prvič odprla za javnost. Oblečena je bila v osupljivo maksi obleko Alessandre Rich z velikim ovratnikom, kontrastnimi gumbi in napihnjenimi rokavi. Vojvodinja je večkrat oblekla obleke priljubljene britanske znamke, vključno z obiskom parka Bletchley leta 2019 in nedavnim potovanjem na Irsko skupaj s princem Williamom.

Kar zadeva preostali del njenega videza, je vojvodinja svojo obleko kombinirala s klasičnimi salonarji znamke Jennifer Chamandi, ujemajočo se mini torbico, zlatimi uhani in nežnimi ogrlicami.

Med svojim obiskom je Kate izvedela več o novih digitalnih izkušnjah posodobljene galerije, ki bodo spremenile način, kako si obiskovalci ogledujejo razstave v muzeju Raphael Court. Kate si je ogledala tudi novo razstavo Alice: Curiouser in Curiouser leta 2021, na kateri je več kot 300 del, ki segajo na področja filma, performansa, mode, umetnosti in glasbe, ki dajejo odu klasični zgodbi Alica v čudežni deželi. Nato je vojvodinja z osebjem spregovorila o tem, kako je bilo delati v muzejskem sektorju v času COVID-19 in kako so se morali prilagoditi neštetim spremembam, da bi med ponovnim odprtjem varovali sebe in goste.

V&A je eden vodilnih svetovnih muzejev umetnosti, oblikovanja in performansa ter je pomagal zagotoviti nešteto umetniških del, ki navdihujejo britanske oblikovalce in proizvajalce. Vojvodinja Cambriška je leta 2018 postala prva kraljeva pokroviteljica V&A.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na poletne tope, to sezono jih bo zamenjal ta nepričakovan kos

Priporočamo tudi: Izbrali smo 15 najlepših belih oblek za letošnje poletje

Najbolj brano