Nekje, nekoč ... dobrodelni rojstni dan Zorana Garevskega

V nabito polni dvorani Stare mestne elektrarne so po modni reviji na rojstni dan Zorana Garevskega vsi napeto čakali rezultate tihe dražbe 34 kreacij, ki so jih modni oblikovalci ustvarili v čast Zoranu, svojemu vzorniku, in njegovemu delu.

Nekje, nekoč ... dobrodelni rojstni dan Zorana Garevskega - Foto: Peter Giodani

Slavljenec, ves čas obdan z množico prijateljev, sodelavcev in znancev, ki so se mu prišli poklonit, ni mogel skrivati sreče ob posebnem dogodku, hkrati pa je ves čas prisostvoval dražbi, saj je bil navdušen nad mnogimi kreacijami svojih kolegov. Mnogim gostom je svetoval, kaj kupiti in kaj bi komu pristajalo.

Že malo po deseti uri zvečer je bilo jasno, da so samo s kreacijami zbrali 10.900 evrov, ki bodo že v naslednjih dneh nakazani na račun Hiše hospica, kjer hudo bolni Zoran trenutno prebiva. S poslanimi sporočili in donacijami tistih, ki niso sodelovali na dražbi, pa bo znesek še mnogo višji.

Po izjemnem uspehu dražbe so prijatelji Zorana Garevskega prepričani, da se njihovo delo tukaj še ne konča; z glasbenimi kolegi in oblikovalci se že pogovarjajo o novih načrtih pomoči. 

Foto: Peter Giodani

Postanite donator Hiši hospica tudi vi: pošljite sporočilo SMS s ključno besedo HOSPIC5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za Hišo hospica ali nakažite poljuben znesek na IBAN SI56 0700 0000 2061 243.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri