Črna obleka monaške princese Charlène je popolna elegantna obleka za jesen 2022

Popolnoma črn videz v čast kraljici Elizabeti II.

Črna obleka monaške princese Charlène je popolna elegantna obleka za jesen 2022 - Foto: Profimedia


11. septembra je v anglikanski cerkvi svetega Pavla v Monaku potekala zasebna spominska slovesnost v čast njenega veličanstva kraljice Elizabete II. Ob tej posebni priložnosti, ko se je kneževina poklonila spominu na britansko kraljico, ki je umrla 8. septembra v 96. letu starosti, je monaška princesa Charlène izstopala s popolno črno eleganco. Charlene Monaška je v popolnem spoštovanju do žalujočih izbrala dolgo pleteno obleko s kvadratnim vzorcem švicarske blagovne znamke Akris (ki jo ima še posebej rada) iz kolekcije pomlad-poletje 2022. Barva? Seveda črna. Motiv kvadratnega vzorca je vrhunec te obleke, ki princesi daje slovesno eleganco v kraljevski obliki. Na fotografijah Charlène ni sama, spremljata jo njen mož Albert II. in Menna Rawlings, veleposlanica Združenega kraljestva za Francijo in Monako. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Obleka princese Charlène ima raztegljiv material, ki je udoben za nošenje in trpežen, ter asimetričen trapezoidni rob in dolge rokave. Dolga črna obleka nedvomno potrjuje, da je najbolj elegantna in šik izbira letošnje jeseni 2022. Brezčasna klasika, ki jo morate nujno dodati v svojo jesensko garderobo.

Kako nositi obleko Charlène?

Dolga pletena obleka Akris je bila oblikovana v slogu kraljevske elegance. Charlène Monaška je svoj kraljevi videz dopolnila s parom čevljev Jimmy Choo z udobno višino pete in zoženim koncem v elegantnem črnem semišu. Nič ne bi moglo biti bolj elegantno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 razlogov, zakaj piti sodo bikarbono: Daje energijo, zagotavlja telesu idealno PH vrednost, zmanjšuje vnetja…

Priporočamo tudi: Princ William zanikal, da je pozabil na rojstni dan princa Harryja: "Ne, nisem pozabil"

Najbolj brano