Princ William zanikal, da je pozabil na rojstni dan princa Harryja: "Ne, nisem pozabil"

Princ Harry praznovanja ni načrtoval.

Princ William zanikal, da je pozabil na rojstni dan princa Harryja: "Ne, nisem pozabil" - Foto: Profimedia

Princ Harry je 15. septembra praznoval 38. rojstni dan, teden dni po smrti svoje babice kraljice. Medtem ko je Harry svoj rojstni dan preživel v žalovanju, je njegov brat princ William oboževalcu povedal, da ni pozabil na ta poseben dan.

Po poročanju časnika The Sun je William v četrtek govoril množicam v Sandringhamu in dejal, da ni pozabil na bratov rojstni dan, ter zapisal: "Danes je njegov rojstni dan - imate popolnoma prav, je." Na vprašanje, ali je "pozabil", je odgovoril: "Ne, nisem pozabil."

Harry in William sta dan preživela ločeno, vendar upamo, da bo William naredil kakšno gesto, ko se bo vrnil domov v Windsor? V vsakem primeru je vir "blizu kraljevi družini" za Entertainment Tonight povedal, da se od Harryja ni pričakovalo, da bo dan "obeležil" kako drugače kot zasebno, saj je kraljeva družina v uradnem obdobju žalovanja. Tudi Harper's Bazaar je poročal, da Harry "nima nobenih načrtov, saj se še naprej osredotoča na obdobje kraljevega žalovanja po izgubi babice".

Princ Harry in Meghan Markle se trenutno nahajata na svojem domu Frogmore Cottage v Windsorju, v ponedeljek pa se bosta udeležila kraljičinega pogreba. Ni jasno, ali se bosta takoj po pogrebu vrnila v Kalifornijo ali pa bosta ostala v Angliji za podaljšano obdobje žalovanja - ki se konča 26. septembra (teden dni po kraljičinem pogrebu). Za zdaj tudi ni znano, ali se jima bosta v Angliji pridružila njuna otroka Archie in Lilibet ali bosta ostala v Kaliforniji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakaj je princ William v resnici povabil Meghan Markle na skupen sprehod ob smrti kraljice Elizabete II: Izpoved kraljevega fotografa

Priporočamo tudi: Razvajanje Kate Middleton in princa Williama na letališču Heathrow: VIP letališki meni za 3.900 evrov, ki ga vedno pojesta

Najbolj brano