Razvajanje Kate Middleton in princa Williama na letališču Heathrow: VIP letališki meni za 3.900 evrov, ki ga vedno pojesta

Vojvoda in vojvodinja Cambriška plačata dvourno storitev v skritem terminalu pet.

Razvajanje Kate Middleton in princa Williama na letališču Heathrow: VIP letališki meni za 3.900 evrov, ki ga vedno pojesta - Foto: Profimedia

Pri kraljevi družini pričakujemo, da bodo delali nekoliko drugačne stvari od običajnih. In čakanje na letališčih na lete ni nobena izjema.

Medtem ko se večina od nas po tem, ko se usede v restavracijo na letališču, odpravi v brezcarinsko prodajalno, Windsorje postreže osebni butler in uživajo v menijih z Michelinovimi zvezdicami.

MyLondon poroča, da si princ William in Kate Middleton ob obisku letališča Heathrow v apartmaju Windsor privoščita tudi neomejeno količino šampanjca. Revija Hello Magazine si je ogledala razkošen meni, ki ga je pripravil kuhar z Michelinovo zvezdico Jason Atherton.

Preberite tudi: Kraljica Elizabeta zgrožena nad kosilom v prenovljeni kuhinji Kate Middleton in princa Williama

Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Dvourna storitev na skritem mestu na terminalu 5 stane 3.900 evrov; apartma lahko uporablja vsakdo, če leti v poslovnem ali prvem razredu in si to lahko privošči. Hello poroča, da meni vsebuje "lahke in sezonske" britanske jedi.

Med njimi so prigrizki in sladke dobrote, kot je pecivo, prelito z medom. Kraljica, ki je znana čokoholičarka, bi bila zagotovo navdušena nad čokoladnim fondijem, postreženim s svežim sadjem in slezovimi penicami.

Če si gostje želijo nekaj bolj nasitnega, lahko naročijo glavno jed, kot so piščanec na žaru, začinjen morski list ali morski pes na pari. Seveda je na voljo tudi veliko pijač, vendar izstopa neomejena ponudba šampanjca.

Vodja službe Heathrow VIP Priya Malhotra je za Business Insider že povedala: "Naročite lahko celo celoten meni in ga poplaknete s šampanjcem Dom (Perignon)." Ali je to najrazkošnejši brunch doslej?

Znano je, da vojvoda in vojvodinja Cambriška uživata v komercialnih poletih in običajno potujeta z družbo British Airways. Ta letalska družba ima posebno mesto v Kateinem srcu, še posebej zato, ker je z njo družinsko povezana. Njena starša Michael in Carole Middleton sta delala za letalsko družbo, ko sta se prvič spoznala.

Čeprav kraljeva družina običajno potuje v slogu in razkošju, se ne brani niti letenja z nizkocenovnimi letalskimi družbami. Princ William je leta 2015 na Škotsko letel z Ryanairom. Nismo prepričani, ali so mu na letalu ponudili neomejeno količino šampanjca.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako nositi obleko gingham vzorcem? Za eleganten videz posnemajte Jennifer Lopez

Priporočamo tudi: Novi dom princa Williama in Kate Middleton je prizorišče "škandalozne" kraljeve afere

Najbolj brano