Conversovih 100 let

Svetovno znana znamka obutve Converse letos praznuje stoletnico obstoja.

Conversovih 100 let - Foto: Fotografija www.converse.com, promocijski material, Fotografija www.joinred.com

Glede na oboževalce rock n' rolla, Hollywooda in ostale pop kulture, se še vedno obnaša najstniško. In kako obutev lahko ostane tako všečna? Produkt mora biti že na začetku dober in unikaten.

Za praznovanje 100 let, je Converse, v sodelovanju s Join(RED), izdal prav posebno kolekcijo obuval. Z njo je obeležil obletnico in hkrati pomagal fundaciji v boju proti AIDS-u v Afriki.

V letu 2008, je Converse (PRODUCT) RED™ predstavil njihove najnovejše dizajne iz kolekcije Converse 1HUND(RED).

Za 1HUND(RED), je Converse k sodelovanju povabil sto glasbenikov, grafičnih in grafitarskih umetnikov iz celega sveta, da bi ustvarili unikatne teniske, za katere bi inspiracijo dobili pri globalnem boju proti HIV-u in AIDS-u v Afriki.

Prav tako pa je podjetje izdalo prav posebno afriško kolekcijo platnenih čevljev Chuck Taylor® All Star®, za katere so uporabili platno iz Afrike.

Na njihovi spletni strani lahko ustvarite svoje lastne superge (PRODUCT) RED, z njihovo "MAKE MINE RED" platformo. Za svojo obutev lahko uporabite različne vzorce in barve, da ustvarite svoje Chuck Taylor® All Star® teniske (visoke, nizke, . ) ali pa obutev Skidgrip®.

spletne strani:

www.joinred.com

www.converse.com

Fotografija promocijski material

Najbolj brano