44-letna monaška princesa Charlene si je drznila obleči prosojno obleko in poskrbela za senzacijo

Videz brez napak!

44-letna monaška princesa Charlene si je drznila obleči prosojno obleko in poskrbela za senzacijo - Foto: Profimedia

Charlene je bila pred kratkim na odprtju nove trgovine z luksuznim nakitom Panerai v Monaku videti osupljivo. Na slovesnosti ob rezanju traku, ki jo je skupaj s pustolovcem Mikom Hornom priredila princesa, je bila videti sijoča. Nekdanja plavalka je kot običajno pritegnila vse poglede z odlično izbranim videzom za to priložnost. Bodite pozorni na stilsko lekcijo!

Charlene Monaška: njena bleščeča vrnitev

Charlene je bila oblečena v črno obleko: na vrhu je imela prosojno bluzo, okrašeno s trakovi z bleščicami, ki je bila v pasu opasana s pasom, spodaj pa elegantne široke hlače. Obleka s podpisom italijanskega oblikovalca Brunella Cucinellija. Najmanj, kar lahko rečemo, je, da je rezultat čudovito poudaril njeno postavo! Kar zadeva dodatke, je Charlene izbrala dolge viseče uhane, ki so se popolnoma ujemali z njenim videzom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zegg & Cerlati (@zegg_cerlati)

Odkar se je vrnila v kneževino, je Charlene na vsakem uradnem nastopu poskrbela za brezhiben nastop. Charlene je sama ali v spremstvu moža in otrok nasmejana in izžareva samo srečo. Lep odgovor na vztrajne govorice o domnevnih trenjih med njo in Albertom v zadnjih mesecih. Njen diskretni odhod iz Monaka, ki je bil zaznamovan s tišino in skrivnostnostjo okoli kneževine, je bil za mnoge posledica oslabljenega zakona. Danes se zdi, da je njuna ljubezen ponovno prevladala...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pentlja Concept Store se je preselila na novo lokacijo!

Priporočamo tudi: Amal Clooney osupljiva v rdečem čipkastem pajacu

Najbolj brano