Pentlja Concept Store se je preselila na novo lokacijo!

Ena izmed najlepših modnih trgovin pri nas ostaja v centru Ljubljane.

Pentlja Concept Store se je preselila na novo lokacijo! - Foto: Promocijsko gradivo

Trgovina s konceptom Pentlja, dežela vsega lepega in dovršenega v malem, ima nov dom, in sicer jo lahko po novem najdete v prestolnici na Tavčarjevi ulici 3. Osvojila vas bo s svojo butičnostjo, v njej pa lahko pričakujete še več izbranih kosov, primernih za vse priložnosti.

Ekipa Pentlje ostaja ista kot do sedaj, in sicer jo sestavljata njena lastnica, Goga Štiftar ter modni oblikovalec Matjaž Plošinjak, ki vedno znova dokazujeta, da sta odličen tim. 

Ob tej priložnosti v Pentlji pozivajo tudi vse mlade ustvarjalce oblikovalce, da se jim pridružijo s svojimi deli. Za mladi talent na področju oblikovanja je lahko to odlična odskočna deska, saj je prav omenjena trgovina za mnoge oblikovalce prvi stik med njihovimi deli in kupci.

Trgovina s konceptom Pentlja sicer deluje že od leta 2015 in pod eno streho ponuja slovensko izbrano modo, ki se ji pridružujejo vrhunska oblikovalska imena iz širše regije. Ne podpira le neodvisnega dizajna, temveč tudi kakovostno modo, ki ponuja alternativo hitrim modnim usmeritvam. V njej najdete oblačila, nakit in modne dodatke, prav tako pa ostale lepe stvari, povezane z življenjskim slogom, dizajnom ter užitkom.

Že sledite tej čudoviti trgovini na Instagramu?

Fotografije: Promocijsko gradivo

Preberite še: Moj stil, moja pravila: Goga Štiftar, lastnica Trgovine s konceptom Pentlja

Priporočamo tudi: Pozabite na trenč plašč, nov plašč Kendall Jenner je popolna jesenska naložba

Najbolj brano