Naj vas srebrni lesket morja in ljubezni začara tudi v jeseni

Tokrat vas bodo kosi nakita iz srebrnih Lencia kolekcij Cushion in Mother of Pearl navdihnili z občutki ljubljenosti in brezčasne biserne elegance, ki prebujajo ženstveno energijo.

Moda, 7. 10. 2016

 - Foto: Promocijsko gradivo

Navdih valovitih linij v srebrni kolekciji Cushion

Igrivo površje srebrne kolekcije Cushion simbolizira mehkobo in udobje ljubezenskega objema. Priznana oblikovalka Olga Košica je navdih za srebrni nakit našla v valovitih linijah ljubezenske blazine, ki razvaja s svojo nežnostjo ter daje občutek sreče, izobilja in zaljubljenosti.

Prepustite se očarljivemu videzu in odtenkom ogrlice, prstana in seta uhanov, sestavljenih iz Swarovski steklenih biserov in cirkonov.

Nežno poigravanje linij v prstanu, setu uhanov in ogrlici srebrne kolekcije Cushion.

Svetlikajoče globine oceana, ujete v kolekciji Mother of Pearl

Srebrna kolekcija Mother of Pearl ali Biserna matica razkriva svoj globokomorski navdih, ujet v nežnih odsevih skritih podvodnih zakladov. Srebrni in biserni lesk, ki ga oddaja školjčna barva prstana, ogrlice in seta uhanov, ustvarja brezčasen pridih, prefinjene linije pa poskrbijo za klasično noto.

Ogrlica

Pričarajte razkošje oceana na svojem telesu in prebudite spomine na morska doživetja z novo kolekcijo Lencia.

Preplet morskih biserov in školjk v setu uhanov, prstanu in ogrlici srebrne kolekcije Mother of Pearl.

Preberite še: Novi trend: Kultne DHL majice = statusni simbol v modni industriji

Priporočamo tudi članek: VIDEO: Ta lepotna vlogerka razkriva, kako si sama v 1 minuti optično povečaš prsi za kar 2 številki

Najbolj brano