MARX izdal prvo kolekcijo iz izbranega 100 % organskega bombaža

Blagovna znamka MARX je izdala prvo kolekcijo iz izbranega stoodstotno organskega bombaža, ki je narejena posebno skrbno in pozorno, prijazno do kože in narave.

Moda, 3. 4. 2017
MARX izdal prvo kolekcijo iz izbranega 100 % organskega bombaža - Foto: Promocijsko gradivo

Posebna kolekcija spodbuja ljubezen do življenja in prijaznost do sebe

Prva kolekcija MARX organic temelji na skrbi zase in za naš planet ter na nošnji oblačil iz izbranega stoodstotno organskega bombaža, brez koži in telesu škodljivih snovi. Vsak kos je skrbno izbran in spoštuje tradicijo, saj vključuje elemente ročnega vezenja in naivnih ilustracij. Z novimi izdelki MARX boste povsod čutili domačnost in se tudi počutili udobno kot doma.

Ambasadorka prve kolekcije MARX organic je model, oblikovalka in blogerka Jana Koteska, ki jo je tudi soustvarjala

Jana se osebno zavzema za zdravo in kreativno življenje v sožitju z naravo, zato nihče ne bi mogel bolje odigrati vloge modela za tako čutno kolekcijo. Oblačila so ustvarjena s posebno skrbjo zase in za naš planet, čemur bi morali vsi posvetiti več pozornosti, meni Jana.

Kolekcija MARX organic je rezultat start up projekta zaposlenih Sportine Group

Podjetniško idejo o oblačilih iz organskega bombaža je razvila in testirala skupina sportinovcev, ki prihajajo iz popolnoma različnih oddelkov. Koncept temelji na ugotovitvi, da je našim strankam vse bolj pomembno ohranjanje naravnega okolja in posledično tudi, kakšna oblačila izbirajo. Ideja je bila zato opažena ter je pričakovano in logično nadaljevanje inovativnosti v razvoju blagovne znamke MARX.

V trgovinah MARX in Sportina bodo pričarali občutek domačnosti in skrbi za naravo že med nakupovanjem. Ob nakupu nove kolekcije prejmete vrečko iz organskega bombaža, ki bo poskrbela za nežno shranjevanje vaših novih oblačil.

Vzemite si čas zase. Razvajajte se v udobju naravnih materialov iz organskega bombaža in posvetite se skrbi zase.

Prvo kolekcijo MARX organic najdete v trgovinah MARX ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

Preberite še: 10 modnih kosov za pomladne stilistične prijeme

Najbolj brano