Jelena Pirkmajer: CLICHÉ odpira newjorški teden mode

Jelena Pirkmajer, ena najprepoznavnejših obrazov slovenske modne industrije, lastnica, oblikovalka in vodja znamke Cliché, bo svojo čisto novo kolekcijo v teh dneh predstavila v okviru newjorškega tedna mode.

Moda, 6. 2. 2018
Jelena Pirkmajer: CLICHÉ odpira newjorški teden mode - Foto: Gregor Fajfar

Znamka Cliché bo imela svojih vsega skupaj 36 novih oblikovalskih modnih kosov v New Yorku priložnost predstaviti celo dvakrat.

Prvič ta petek, 09.02.2018, kjer se bo predstavila skupaj s kolektivom neodvisnih modnih oblikovalcev Flying Solo NYC / Cliché in Jelena sta del ameriške ekipe od izjemnih uspehov čez lužo, ki sta jih je spisala v preteklem letu.

In naslednjič 14.02.2018, ko bo Cliché s svojo kolekcijo celo odprl newjorško prizorišče tedna mode. To je za modne oblikovalce na drugi strain sveta, še večja čast in priložnost, kot pri nas, kjer se običajno večji poudarek in težo izkaže tistim oblikovalcem, ki sklope revij “zapirajo”.

Trendi, kot jih tokrat zapoveduje Cliché bodo žareli v rdečih, črnih, zlatih in oranžnih tonih, razkrijemo lahko, da je ponovno stalnica kolekcije že prepoznavni Clichéjev oversized plašč.

Pot v Ameriko bo za znamko Cliché sicer že drugi obisk ameriškega tedna mode v zadnje pol leta. Sicer pa bi lahko zapisali, da je Jelena že domača, priljubljena in uigrana tudi na velikem globalnem modnem prizorišču, saj se v zadnjih destih letih v okviru “NY Fashion Weeka predstavlja” že devetič.

Fotografije: Gregor Fajfar

Preberite še: Zadnji intervju Sarah Jessice Parker bo podrl svet vseh oboževalk Seksa v mestu!

Priporočamo tudi: IKEA je predstavila rešitev za pare, ki si kradejo odejo!

Najbolj brano