Hit poletja: Zapestnice, ki iskreno povedo, kdo si

Tu je novi modni hit - zapestnice, ki iskreno povedo, kdo si!

Moda, 26. 6. 2017

Zapestnice, ki iskreno povedo, kdo si

V Smile Concept Store na Mestnem trgu v Ljubljani so doma drobne pozornosti, dekoracije za dom in praznovanja, unikatni nakit ter vsakdanji lepi izdelki. Namen vsakega izmed njih je, da v trenutku prevzame in nariše nasmeh na obraz.

Po nasmeh so v mesecu juniju prišle tudi modne in lepotne blogerke ter zveste potrošnice in njihove prijateljice, ki so navdušeno prisluhnile novim modnim smernicam in si vzele čas za skupno druženje.

Zapestnice, ki iskreno povedo, kdo si

"Zapestnice 'Iskreno to, kar si' v srebrni ali zlati različici nosijo najlepša in iskrena sporočila. Imajo dodelane detajle in barve, med katerimi si lahko vsaka izbere svojo. Z njimi si lahko nanizaš ne le modno, ampak tudi osebno zgodbo," pojasnjuje modna in lepotna urednica, vizažistka in blogerka Nika Veger.

... And peonies, cute little things and friends are part of that #iskrenotokarsi #smileconceptstore

A post shared by Beauty. Trends. Travel. (@beautyfullblog) on Jun 23, 2017 at 4:08am PDT

Vsi izdelki trgovine Smile Concept Store so premišljeno oblikovani, izdelani detajli pa jih naredijo posebne in unikatne. V Smile-u so pod eno streho združeni izdelki slovenskih in tujih oblikovalcev.

Prostor je namenjen tistim, ki ljubijo drugačno in se razveselijo odličnega dizajna po dostopnih cenah.

Prostor je namenjen tistim, ki ljubijo drugačno

"Smile Concept Store nas združuje, ima dušo in poskrbi, da je življenje lepše. Trgovina od nas zahteva nasmeh, ki se ga hitro nalezeš ter narekuje širjenje dobre volje in pozitivne energije," je povedala modna poznavalka Lorella Flego. "Trgovino poznam, z njimi sodelujem in podpiram filozofijo zadovoljevanja ženske duše z drobnimi stvarmi, ki nas navdušujejo vsak dan," dodaja Nika Veger.

Lorella Flego

Po ogledu kolekcije v trgovini, kjer so doma izvirnost, kreativnost in dobra volja, se je druženje prijateljic prestavilo v zeleno oazo Botaničnega vrta. Tam je sledilo inspirativno predavanje Irene Deželak o tem, kako obogatiti svoje življenje, po njem pa se je dogodek prevesil v sproščeno druženje in ženski klepet v tropskem rastlinjaku.

Sladki trenutki s prijateljico #smileconceptatore #4everwitheveryone #iskrenotokarsi

A post shared by Cosmopolitan Slovenija (@cosmopolitansi) on Jun 8, 2017 at 5:39am PDT

Fotografije: Matic Kremžar

Preberite še: Ta udoben romantičen kotiček si letos preprosto morate ustvariti! (+ poglejte, kje kupiti čudovite dodatke)

Najbolj brano