Bodite prve! Tu je 6 trendov, ki bodo v 2018 zavzeli Instagram!

'Instagram' je v zadnjih letih postal prava pečica za modne in lepotne trende v nastajanju in temu še ni videti konca!

Moda, 9. 11. 2017

Minimalističen skandinavski dizajn je prevladoval tako v naših domovih kot tudi na Instagramu že leta 2015. Potem smo v 2016 marmorni vzorec lahko videle praktično povsod. In tudi v 2017 se je zabeležil kot trend, ki se mu nikakor nismo mogle upreti.

Marmor smo torej vzele za svoj, ga iz kopalnic postavile v kuhinjo, od tam na pisalno mizo, na skodelico in tudi v našo omaro. Ampak z vsemi trendi, ki se borijo za svojih 'pet minut slave', se tudi marmorju obeta padec iz modnega prestola.

Vas zanima, kaj ga bo nasledilo?

 Na kup smo zbrale 6 trendov, ki bodo na Instagramu v prihajajočem letu polnilni naše 'časovnice' ... in če se vsaj delček vas poistoveti z izrazom 'influencer', je zdaj čas, da v roke vzamete svoj zvezek za zapiske!

1. RAZKOŠNE KOPELI

Po skoraj šestih milijonih 'hashtagov' fotografij 'Lushovih' kopeli, so bili trenutki sproščanja v kopalnici ujeti iz praktično vsakega zornega kota. Rešitev? Resna razkošna nadgradnja - z drugačnimi kopalnimi kroglicami, eksotičnim cvetjem in pisanimi citrusi. 

A little slice of heaven. : @emilyblincoe

A post shared by Anthropologie (@anthropologie) on Sep 14, 2017 at 1:29pm PDT

2. NEDAMSKI RAZKORAKI

V zadnjih letih je vse, kar se v kakršni koli smeri 'odklanja' od damskega, simbol ženske moči. Med drugim tudi drža, ki v resnici diši po nostalgiji iz devetdesetih let ... ste dovolj pogumne, da na fotografiji prihajajoče službene zabave zapozirate kot na naslovnici?

i'm just living

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Jun 14, 2017 at 9:03am PDT

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jun 23, 2017 at 5:51pm PDT

3. NAJ SE BLEŠČI ... in naj se blešči še bolj!

Po tem, ko je Kim Kardashian West na lica modnih navdušenk potresla izdatno količino perlastega 'bleščila', je tuje zveznice že napol obsedla aplikacija Kira Kira, ki sijaju doda ... še nekaj več sijaja! Trend, ki se mu v tem letu ne boste mogle izogniti! 

Let’s sparkle #katebosworth in #alexandrevauthier @instylemagazine party

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on Oct 24, 2017 at 7:30am PDT

4. FOTOGRAFIJA OD BLIZU!

Ja, skrivnost se bo tudi v prihajajočem letu skrivala v podrobnostih! Tudi v 2018 bodo 'standardni' posnetki vaših stajlingov še vedno zaželena stvar na družabnih omrežjih, le da v prihodnje svojih sledilcev ne boste prikrajšale niti za malce bolj skrite podrobnosti! 

Berkley in dusty rose.

A post shared by Loeffler Randall (@loefflerrandall) on Aug 19, 2017 at 9:05am PDT

5. TERRAZZO VZOREC

Terrazzo je novi marmor! Prisežemo! Kar se je začelo s tlakovci, je pristalo na Instagramu ... in to po zaslugi 'meke Instagrama', Bara Luce, katerega lastnik je filmski režiser Wes Anderson.

Sono tutti in gara e rallento, fino a stare fuori dal tempo

A post shared by βαяβαяα (@_barbarita___) on Oct 25, 2017 at 11:29am PDT

6. MODNA RESNIČNOST!

Pozabite na 'najbolj fotogenične' kotičke, ki smo jih v preteklosti iskale na potovanjih, v pisarni in med športom ... v prihajajočem letu bodo veliko bolj zaželjene 'realne' lokacije! Restavracije s hitro hrano, industrijske črpalke in trgovina z živili ... že prihajamo!

American refreshment 101

A post shared by Daisy Donohoe (@daisydonohoe) on Oct 29, 2017 at 12:34pm PDT

Fotografije: Instagram Daisy Donohoe, βαяβαяα, Loeffler Randal, The Catwalk Italia - TCI, Bella Hadid, Kaia Gerber, Antropologie, Alison Wu.

Preberite še: → Čemu se je bolje izogniti in kaj kupiti? Vodič po izdelkih, ki se najpogosteje znajdejo v košarici!

Priporočamo tudi: → Kako otroka vzgojiti v uspešnega športnika? (nasveti mame Luke Dončića)

Najbolj brano