Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in Mastercard: Maja Bulc svetuje, kaj obleči na Neprecenljivo modno doživetje!

Prej, drugače in večje. Trije pridevniki, s katerimi lahko opišemo prihajajočo aprilsko edicijo mednarodnega premium tedna mode Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana. Tridnevni spektakel bo gostil doslej največje število modnih oblikovalcev, ob tem pa ustvarjalna ekipa Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana napoveduje nove scenografske mejnike ter še izboljšan programski okvir, ki v Ljubljano privablja tudi največje svetovne medije s področja mode, fotografije in lepote. Tudi tokrat bo Mastercard poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža dogodek še posebej neprecenljiv. 

Promocijsko sporočilo, 21. 3. 2017
Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in Mastercard: Maja Bulc svetuje, kaj obleči na Neprecenljivo modno doživetje! - Foto: Promo, net-a-porter

Mastercard in blagovnica Maxi bosta ob tej izjemni priložnosti zmagovalcu nagradne igre ponudila ekskluziven vstop na otvoritveni večer MBFWLJ. Za stilsko preobrazbo bo poskrbela Maja Bulc, ki smo jo imeli priložnost spoznati v različnih vlogah, predvsem pa kot zavetnico izbranega okusa za estetiko, modo, lepoto in dizajn. Na svoji izjemni manekenski in zdajšnji managerski poti je osvajala modne brvi Milana ter do uspeha vodila mnoge, ki z njo delijo strast do modnega poklica. Tokrat pa bo njena vloga še posebej zahtevna, saj bo z oblačili in modnimi dodatki, ki jih najdemo v Maxiju, poskrbela za vrhunski stajling zmagovalke ali zmagovalca nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje. Nagradna igra traja do 24.marca 2017.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Pred velikim dogodkom nam je Maja zaupala nekaj nasvetov, kaj obleči, če se odpravljamo na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana. Maja svetuje, da posežemo po enem udarnem kosu kot so čevlji, torba, nenavaden plašč ali pa ogromen kos nakita, ki ga nato kombiniramo z nekoliko bolj klasičnimi kosi oblačil. Vsekakor pa je po njenem mnenju najbolj pomembno, da nas krasi žar v očeh in da se v tem, kar nosimo, tudi dobro počutimo in to izžarevamo.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Maja sicer napoveduje, da bodo v letošnji modni pomladi prevladovale pastelne barve. Pričakujemo lahko veliko odtenkov rumene barve, barve kakija, vojaško zelene pa tudi vse možne odtenke modre, zelene in rdeče barve. Maja je prepričana, da se bo v takšni ponudbi čisto za vsakega nekaj našlo. Letošnjo modno pomlad bo zaznamovala tudi asimetrija, črte in rožnati vzorci, poleg tega pa lahko pričakujemo tudi veliko elegance in čistih linij. Veliko bo mešanja večerne in street mode, saj moda v zadnjih letih ni več uniformirana.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Maja Bulc za konec bralkam in bralcem svetuje, da naj bodo to kar so in da naj v vsej raznoliki modi najdejo tisto, v čemer se najbolje počutijo. Naj investirajo več denarja v večne, klasične kose, ki jih lahko nosijo leta in leta in malo manj v sezonske trende. Priporoča pa tudi redno čiščenje omare in pametno nakupovanje. Lahko ji pišete na maja@model-group.si in vam pri tem pomaga. 

Najbolj brano