Ženske, rojene v teh znamenjih, ljubijo hitrost

Vedno več žensk se znajde v situacijah in poklicih, ki so bili včasih nemenji moškim in vedno več žensk se odlično rokuje z avtomobilom in si želi hitre, dinamične vožnje. Katere predstavnice zodiaka pa hitrost in tehnična opravila naravnost obožujete?

Ženske, rojene v teh znamenjih, ljubijo hitrost - Foto: Unsplash/ Guilherme Stecanella

OVNICA

Ovnica živi s tako hitrim tempom, da včasih še sama sebi težko sledi. Vznemirjajo jo hitrost, nenavadne situacije in podvigi, ki zahtevajo močno voljo in pripravljenost. Medtem, ko večina drugih pripadnic zodiaka raje počaka, da partner ali prijatelj zamenja žarnico ali kaj drugega v stanovanju, se ovnica teh opravil z veseljem, brez nerganja loti sama.

To je ženska, ki se brez težav loti vseh opravil, ki so namenjena moškemu spolu in zraven resnično uživa, saj s tem pridobiva moč, da je neodvisna od moškega in da, to je ženska, ki ne mara počasne vožnje in dolgočasnih opravil. Zato bo večkrat pritisnila na gas, vendar se ne bojte, saj je dinamična voznica, ki se vedno znajde, tudi če v zadnjem trenutku.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je prodorna, nič kaj nežna in navdušena nad konkretnimi premiki in situacijami. Obožuje svoj avtomobil, ki mora biti nekoliko bolj močan in seveda pripravljen na zelo dinamično vožnjo. Zadeve v zvezi s popravili najraje ureja sama, saj zaupa v zvezi z jeklenim konjičkom le sebi. Ko ugotovi, da je z njenim vozilom nekaj narobe, se bo nemudoma podala v akcijo, saj ima poleg hitrosti rada varnost.

Z lahkoto se dogovarja z mehanikom, saj je ona tista, ki jo te zadeve resnično zanimajo. Ni ji težko, če mora na servis ali tehnični pregled peljati tudi partnerjev avtomobil. Zanimajo jo vsa tehnična področja, večkrat se znajde v kakšnem raziskovalnem področju, seveda tam, kjer so v večini prisotni predstavniki nasprotnega spola.

LEVINJA

Levinja se znajde v skoraj vsaki situaciji in že kot mlada deklica je raje kot igro z barbikami imela igro z avtomobili in raznimi drugimi tehničnimi zadevami. Všeč ji je, ko lahko svojo moč in prevlado izraža tudi na področjih, ki naj bi bila namenjena nasprotnemu spolu. To še dodatno dviguje njen ponos.

Je ženska, ki ji nikoli nič ni težko. Ko se ji pokvarita kolo ali avtomobil, je to ne spravi slabo voljo, saj običajno že takoj s svojim poznavanjem določi diagnozo in odhiti na popravilo. Najbolj jo sprošča vožnja v vetru, zato se odloča običajno za vozila z odprto streho, privlačijo jo tudi motorji. Ne zanima jo, da so določena opravila namenjena ženskam, saj je izredno tehnično naravna.

VODNARKA

Vodnarka ne želi biti odvisna od nikogar, zato se, ko se nekaj pokvari najraje zanese nase. Ker je zelo iznajdljiva, se uči z izkušnjami, in ne bodite presenečeni, če bo prav ona tista, ki bo naslednjič točno vedela, kaj je narobe s pralnim strojem.

Zanima jo elektronika, tudi računalništvo, kjer bo če se bo odločila prekašala marsikaterega programerja. V njeni naravi je zakoreninjeno prepričanje, da je treba v življenju hoditi tudi po robu in narediti tudi tiste, manj nežne stvari. Rada ima spuste s kolesom, kjer želi drveti čim bolj hitro, privlačijo jo tudi vožnja s hitrimi motorji, seveda ne želi biti sopotnica, ampak voznica, saj je vožnja njena poslastica.
 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash/ Guilherme Stecanella

Preberite še: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, bodo letos najbolj srečne!

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh znamenjih, so muhaste kot aprilsko vreme

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri