Za dober dan potrebujete dobro jutranjo rutino

Naj vam pri njeni vzpostavitvi pomaga vaš pametni telefon.

Promocijsko sporočilo, 26. 4. 2022
Za dober dan potrebujete dobro jutranjo rutino - Foto: Samsung

Se vam zdi naslednja situacija znana? Po treh neuspelih klikih na ikono za dremež se nekako skotalite iz postelje do štedilnika po jutranjo dozo kave. Sledi vzdih v smislu: jutra niso zame! Naj se namesto tipke za dremež na vašem telefonu pogosteje pojavijo aplikacije za organizacijo časa in merjenje aktivnosti. Naj vam navade prinesejo več veselja in energije pri jutranjem vstajanju.

Kako je mogoče, da skočite v nov dan z veseljem? Preprosto, le z nekaj rutine.

1 # vstanite igrivo

Tista neznosna budilka se lahko večkrat izključi z eno samo tipko – dremež. Sicer res ne želimo zaspati, ampak za tistih dodatnih pet minut, se nam pogosto zdi, da bodo rešile svet. Raziskave nasprotno kažejo, da se je ob nenehnem podaljševanju spanca še težje zbuditi. Začnite dan z igricami, ki bodo vaše možgane že zjutraj spravile v tek in na tak način izključite ponavljajočo se budilko.

2 # samodejno predvajanje glasbe

Običajne melodije so ponavadi dolgočasne in nam gredo kaj hitro na jutranje živce. Zakaj za budilko ne izberete raje kakšnih podkastov s seznama ali pa svojo najljubšo skladbo? 

3 # svetloba v spalnico

Sprejmite svetlobo in odgrnite zavese. Sonce in svetloba bosta pomagala uskladiti vašo notranjo »biološko« uro in poskrbela, da se bodo hormoni zaspanosti hitreje poslovili. Naj vam telefon Galaxy A53 5G z Bixby rutino odpre pametne luči v sobi in tako priredi sončni vzhod tudi na najbolj siva jutra.

4 # začnite dan z vadbo

Če nočete skočiti na jutranji tek, je za vas morda prava izbira telesna aktivnost v notranjosti. Pospešen jutranji utrip bo vašemu dnevu dodal več energije. Izberete lahko jogo, ki bo zagotovo pripomogla k boljšemu počutju.

5 # zapišite svoje misli

Zapišite jutranje misli in jih ne popravljajte. Zapišite vse tisto, kar vam v tistem trenutku pade na pamet. S tem boste svoje misli uredili že zjutraj in se boste tako lažje spopadali z novimi nalogami čez dan.

A kot Awesome (izjemen)

Naj vas pri vsem tem spremljata tudi nova člana A serije. Na izjemnih zaslonih imate lahko prikazane priljubljene aplikacije, organizirate svoj dan ali zapisujete svoje misli. 16,5 centimetrov (6,5 palcev) velik zaslon pri Galaxy A53 5G in 16,25 centimetrov (6,4 palcev) pri Galaxy A33 5G ponujata različno frekvenco osveževanja, oba pa imata Super AMOLED zaslon. A serija je sedaj opremljena z baterijo, ki omogoča do dvodnevno delovanje in 25 W super hitro polnjenje

Zmogljiv in popolnoma nov 5nm procesor z umetno inteligenco omogoča, da je tudi vsaka slika videti odlično. Sistem štirih kamer pri Galaxy A53 5G ima OIS kamero, 64 MP in tehnologijo VDIS, ki vsakokrat posname jasne in ostre posnetke. Za selfije pa skrbi sprednja kamera z visoko ločljivostjo 32 MP. Več načinov fotografiranja omogoča različne pristope – Fun mode, Photo Remaster in Object eraser so le nekatere funkcije, ki bodo poudarile vaše fotografije in jih uredile za objavo, da bodo primerne za delitev z vsemi vašimi sledilci in prijatelji.

Svojega spremljevalca boste z veselem pokazali tudi drugim. Tanek okvir naprave ustvarja gladek in eleganten videz, zasnova Ambient Edge pa fotoaparat brezhibno združuje z ohišjem telefona. Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G imata trpežno Corning® Gorilla® Glass 5 steklo ter odpornost na vodo in prah IP67, kar zagotavlja večjo vzdržljivost in varnost. 

Dodatne ugodnosti za Samsung člane 

Samsung vam ponuja še številne druge ugodnosti. Samsung Lounge program lojalnosti v aplikaciji Samsung Members, vam prinaša popuste, prednosti in številna presenečenja, ki so le del posebnega programa, zasnovanega na način, da vam izrečejo zahvalo za zaupanje. Novi ali obstoječi uporabniki lahko neomejeno izkoriščate številne promocijske ponudbe v obdobju dveh let po aktiviranju računa.

Vse informacije o nastavitvi računa, registracije, trenutnih ugodnostih in pravilih uporabe si preberite na https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/

 

 

 

 

 

 

Najbolj brano