Vonj po poletju v „steklenički“ Rexona

Dolgi topli dnevi so pravi čas za zamenjavo deodoranta! V tem letnem času so prav gotovo dobrodošli osvežilni sadni vonji. Po močnejših dišavah, ki jih obožujemo pozimi, je zdaj čas za lahkotnejše vonje, a tudi zaščito pred potenjem! Aktivna zaščita pred potenjem do 48 ur. To je nekaj, na kar bi zagotovo pristali tudi vi, kajne?

Promocijsko sporočilo, 25. 7. 2022
Vonj po poletju v „steklenički“ Rexona - Foto: Rexona

Lepotna znamka Rexona je trgu ponudila oboje. Tako zaščito pred potenjem kot lahek, osvežujoč vonj. Pod imenom Sexy Bouquet nam prinaša roll-on in antiperspirant v spreju – vaša nova zaveznika v boju proti neprijetnim vonjavam in lepljivim pazduham.

In čeprav sta redno vzdrževanje osebne higiene in čista oblačila zelo pomembna elementa v boju proti neprijetnim vonjavam, ki jih povzroča potenje, je antiperspirant tisti, ki bo vse skupaj držal pod nadzorom.

Rexona

Rexona Sexy Bouquet je cvetlično-sadna dišava, ki vključuje note rdečega sadja, sočne marelice, jasmina, šmarnice, magnolije, vrtnice in mošusa ter poskrbi za svežino, ki jo vsi tako potrebujemo, še posebej v dneh, ki trajajo dlje kot smo načrtovali in v katerih se temperature povečujejo. Nežna in zračna cvetlična nota marelice ali bogat in močnejši vonj magnolije? Opojen in močan jasmin ali klasična vrtnica, ki jo vsi obožujejo? Ta linija Rexona je odlično združila vse te znane "dišeče" rastline, ki se že desetletja držijo na prestolu.

Dolgotrajen občutek svežine in tisti dober "feeling" čistoče sta zagotovljena z uporabo teh dveh roza izdelkov iz široke palete Rexona. Ste bolj za sprej ali roll-on? Ni pomembno, saj ta linija ponuja obe različici v sladki roza embalaži. In čeprav je sprej morda bolj praktičen, saj se hitreje suši in nanese na preprost način, je roll-on vsekakor dobra izbira poleti, ko gre za praktičnost in nošenje v torbici zaradi velikosti.

Najbolj brano