Top 4 aplikacije, ki ne smejo manjkati na vašem pametnem telefonu

Od glasbe do bloganja, izbrskali smo najboljše aplikacije ta hip.

Promocijsko sporočilo, 14. 5. 2018
Top 4 aplikacije, ki ne smejo manjkati na vašem pametnem telefonu - Foto: Shutterstock

Ljubezen na drugi klik

HAPPN

Happn te poveže z ljudmi, ki ste jih že srečali, kar lahko pretvori bežno srečanje v kavarni v pravi zmenek. Med vsemi profili lahko brskate po mili volji, kadar sta všečka na profilu obojestranska, pa lahko začnete pogovor.

Nikoli dolgčas

HULU

Hulu ponuja na tisoče serij in filmov, ki jih redno osvežujejo z najnovejšimi deli. Za manj kot 8€ na mesec boste lahko uživali v neprekinjenem maratonu najljubše nadaljevanke.

Vedno v pravem ritmu

BANDCAMP

Najhitrejši in najpreprostejši način, da kupite glasbo neposredno od izvajalca, poleg tega pa lahko prek stream-a poslušate glasbo, ki jo shranite v lastnih albumih ali izbirate med tisočimi izvajalci, ki svojo glasbo prodajajo na spletu!

Najlažji začetek

MEDIUM

Vas zanima bloganje, pa ne veste kako bi začeli? Medium je prodorna, vendar minimalistična platforma, ki je hkrati preprosta za uporabo. Prav zaradi priljubljenosti je brana s strani znanih urednikov, pisateljev in novinarjev, ki hkrati sami objavljajo. Zanimivo branje bo tako vedno na dosegu roke!

Uporaba brez skrbi

Da boste lahko brezskrbno uživali v aplikacijah pa prej poskrbite, da imate na voljo dovolj mobilnih podatkov. Prav za takšne primere je Telemach povečal količino mobilnih podatkov!

Preklopite na Telemach!

Pri Telemachu boste na svoj račun prišli vsi novi in že obstoječi mobilni uporabniki, saj so maja letos znova poskrbeli za podatkovni šok, s katerim boste lahko brezskrbno surfali po internetu!

Osnovni paket VEČ je opremljen z 1 GB prenosa podatkov na mesec, v najbolj priljubljenem paketu ŠE VEČ boste lahko koristili kar 25 GB, najbolj zahtevnim pa priporočamo paket NAJVEČ, kjer vas čaka neverjetnih 60 GB mesečnega prenosa podatkov.

In še super novica - kljub povečanju količine prenosa podatkov cene mobilnih paketov ostajajo nespremenjene!

Izkoristite UNIFI in UNIFI TRAVEL

Poleg povečanja podatkovnega prenosa v vseh mobilnih paketih družine VEČ lahko Telemachovi naročniki brezskrbno uporabljate splet tudi pri potovanju po svetu.

To omogočata razširjeni mreži wifi-točk UNIFI in UNIFI TRAVEL. Mreža UNIFI je uporabnikom na voljo s kar 650 tisoč WiFi točkami v regiji, kar omogoča brezskrbno počitnikovanje tudi v državah, ki niso članice EU.

Na svoj račun pa s Telemachovimi storitvami prihajate tudi svetovni popotniki, ki se lahko po vsem svetu brezplačno povezujete na kar 68 milijonov lokacijah.

Po začetni registraciji se bo vaš telefon samodejno povezoval z UNIFI ali UNIFI TRAVEL WiFi točkami, kar omogoča spremljanje najbolj priljubljenih vsebin kjerkoli in kadarkoli.

Najbolj brano