Tako bo luna v tem tednu vplivala na vaše počutje in ljubezen! (napoved od 5. do 11. februarja)

Začetek tedna bodo vašo dušo razvajale nežne energije lune, ki se bodo proti koncu tedna spremenile in prinesle obilico priložnosti za nova telesna in duhovna odkritja.

Tako bo luna v tem tednu vplivala na vaše počutje in ljubezen! (napoved od 5. do 11. februarja) - Foto: Natalie Collins  / Unsplash

Ponedeljek, 5. februar

Ponedeljek bo zaradi nežnih energij lune v zračnem znamenju odličen dan za nakupovanje parfumov. Veliko se boste posvečali svojemu videzu, ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zanj, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vaše počutje.


Torek, 6. februar

Z luno v znamenju škorpijona bo vaše razpoloženje nihalo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Vztrajnost za vsako ceno bo vaše vodilo, popuščanje tokrat odpade. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. Všeč vam bo temno rdeča barva, še posebej v kombinaciji s črno, s čimer lahko še bolj izpostavite svojo privlačnost. Čas je ugoden za obisk frizerja, še posebej če imate željo po konkretni preobrazbi.


Sreda, 7. februar

Zadnji krajec vas bo danes popeljal v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato izgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe. Zelo učinkovito bo tudi čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno.


Četrtek, 8. februar

Kulturni dan bo dopoldne posvečen intenzivnemu razmišljanju popoldne, ko luna pride v strelca, pa boste popolnoma razbremenjeni in svobodno naravnani. Stvari boste videli v bolj živih barvah, razmišljali boste pozitivno ter napredno. K perfekcionizmu in urejenosti ne boste težili, zato bo razvlečena trenerka najboljša izbira, seveda v kombinaciji z vašo najljubšo majico. Kljub temu, da boste manj spali, boste spočiti in aktivni.


Petek, 9. februar

Z luno v ognjenem znamenju boste danes sanjali o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti zato lahko ob sproščenem nakupovanju s prijateljico presežete naše finančne sposobnosti. Ker boste polni sami sebe, vam nič ne bo težko. Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje odpravili v družbo ali v kakšno restavracijo s pridihom tujine. Všeč vam bodo temne barve ter bolj enostavni vzorci.


Sobota, 10. februar

Dan bo neugoden za obisk frizerja ali kozmetičarke, raje se boste posvečali druženju in športnim aktivnostim, še posebej skupinske narave, saj boste težko sami. Všeč vam bodo odštekane kombinacije, vendar bolj športne, elegantnim oblačilom in ličenju se boste izognili, saj boste želeli poudariti svojo naravno lepoto. Tek vas bo razbremenil črnih misli ter vam dodal notranjo moč.


Nedelja, 11. februar

Danes luna pride v kozoroga, zato se boste umirili in se zazrli v bolj resne zadeve. Mikali vas bodo gurmanski pridihi, zato se boste večino dneva zadržali v kuhinji. Ne spreminjajte tega, kar imate, ampak iz tega poskusite potegniti najbolje, ne pretiravajte z napori. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu.

Preberite še: Bi morale lase negovati po luni? Ja, ja in ja! (letni lunin koledar s točnimi dnevi za striženje)

Priporočamo tudi: Zadnji intervju Sarah Jessice Parker bo podrl svet vseh oboževalk Seksa v mestu!

Fotografije: Natalie Collins / Unsplash

Najbolj brano