Radikalna dieta, za katero se je odločila zvezdnica Shannen Doherty: Dieta obljublja ponovni zagon telesa ter zagotavlja dobro počutje

Shannen Doherty ima navado, da s svojimi sledilci na Instagramu redno deli svoje vsakdanje življenje in misli. Tokrat je zaupala dieto, za katero se je odločila, in svoje duševno stanje ob bližajočem se začetku novega šolskega leta.

Radikalna dieta, za katero se je odločila zvezdnica Shannen Doherty: Dieta obljublja ponovni zagon telesa ter zagotavlja dobro počutje - Foto: Profimedia

Igralka Shannen Doherty od leta 2015 boleha za rakom. Čeprav se je Shannen Doherty danes odločila, da bo živela z rakom v četrtem stadiju in zaupala "Karmi", zvezdnica še vedno poskuša skrbeti zase in za svoje telo. Na tem mestu pa se je igralka odločila za prehrano, ki spodbuja njeno presnovo.

Dokaz za to je, da se Shannen Doherty že tri tedne drži diete Reset, kot je poročal medij Closer. Načelo? Ponovno zaženite njen imunski sistem in telo. Igralka je na svojem Instagram profilu zapisala: "21 dni uravnotežene prehrane in danes je bil moj 'goljufivi obrok', potem ko sem prenehala uživati ogljikove hidrate, sladkor in dala prednost zdravi prehrani, sem se vrgla na čips, kruh in vino. Ah, in sladica!" 

Ne spreglejte:

"Ameriška igralka je že tri tedne na posebni dieti".

Shannen Doherty je borka. Leta 2015 so zdravniki zvezdnici diagnosticirali raka na dojki. Po zdravljenju je Shannen Doherty prešla v remisijo, februarja 2020 pa je igralka sporočila, da se ji je bolezen ponovila. "Lepo je, ko mi ljudje rečejo, da molijo zame ali karkoli drugega, vendar mi uspeva. Z mano je vse v redu. Na svetu je veliko ljudi, ki potrebujejo te molitve, in počutim se odlično," je povedala. "Okoli sebe imam neverjetno zdravniško ekipo in imam nekaj odličnih prijateljev."

Da bi se bolje počutila v svojem telesu, je Shannen Doherty pozorna na to, kaj je, in začela je celo s "ponastavitveno" dieto. Ta dieta, ki jo je oblikoval Harley Pasternak, osebni trener slavnih, je namenjena doseganju hitrih in opaznih rezultatov.

In kaj je glavni cilj diete? 

Pomagati pri ponovnem zagonu sistema. In očitno je Shannen Doherty navdušena! "21 dni uravnovešanja prehrane in danes je bil moj 'cheat meal' (obrok užitka)," se je razveselila na Instagramu v pripisu selfija. Igralka je dodala: "Potem ko sem prenehala uživati ogljikove hidrate, sladkor in dajala prednost zdravi prehrani, sem skočila na krompirček, kruh in vino. Ah in sladica!"

"Zdaj si želim biti samo najboljša različica sebe. Ne vem, kaj je to, vendar vem, da je dobro prehranjevanje začetek. Jutri se bom vrnila k svoji dieti, za zdaj pa si bom privoščila še eno sladico," je zaključila Shannen Doherty, ki so jo pohvalili številni spletni uporabniki, ponosni nanjo in na njen pogum ob soočanju z boleznijo.

Ne poslužujte se diet, ki bi od vas zahtevale stradanje, ali kako drugače škodovale vašemu zdravju. Preden se lotite hujšanja in v svojo prehrano uvedete dieto, se posvetujte z zdravnikom, ki vam lahko pomaga pri sestavi uravnoteženega programa prehrane in gibanja. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nič ne spominja na jesen bolj kot klasičen trenč: High street ponudba še nikoli ni bila bolj pisana - to je 10 najlepših modelov

Priporočamo tudi: Pozabite na črno usnjeno jakno, Amal Clooney jo s kavbojkami nosi v tej ženstveni barvi

Najbolj brano