Počitnice s podpisom

Navdihujoča arhitektura in dizajn, prvorazredne storitve, vrhunska kuhinja in sredozemski šarm luksuznega hotela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, nudijo ekskluzivno oazo za počitek, ki je ne poste nikoli pozabili.

Promocijsko sporočilo, 8. 4. 2014
Počitnice s podpisom - Foto: Promocijsko gradivo

Vrhunska lokacija in dizajn

Hotel, za katerega dizajn sta poskrbela svetovno znana arhitekta Boris Podrecca in Mattheo Thun, stoji v čudoviti Punta Skali blizu Zadra in je član prestižne skupine Leading Hotels of the World, njegov Acquapura Spa, edini na Hrvaškem, pa je del elitne družbe Leading Spas of the World.

Za dušo in telo

Falkensteiner wellness filozofija uporablja vodo kot glavni element zdravega življenja, navdihujeta jo Orient ter zdravilna moč kristalov in dragih kamnov, po katerih so poimenovani prostori za tretmaje. V Acquapura Spaju, ki obsega kar 6.000 kvadratnih metrov, boste lahko brezskrbno razvajali vsa čutila. White Spa nudi kopico kozmetičnih tretmajev, prostor za sproščanje in rekreacijo v infinity bazenih, Black Spa pa odlikuje turški hamam, s področjem savn in prostori za masažo in tretmaje telesa.

Svetovljanska kulinarika

Odlična hrana je gotovo sestavni del počitnic in Iadera je tudi na tem področju v čistem vrhu. V Restavraciji Jadran lahko uživate v sredozemski in regionalni kuhinji ter fantastičnem razgledu na čudovito Jadransko morje. V elegantni À la carte Restavraciji& Baru Bracera pa se boste lahko posladkali z dobrotami iz Jadranskega morja. Sproščeno in živahn vzdušje tipične dalmatinske konobe vam bo pričarala Konoba Planika, kjer boste poskušali preproste jedi ter domačo jagnjetino izpod peke.

Pozdrav iz morja

Dih jemljoče lepote dalmatinske obale je najbolje doživeti prav z morja, kar zelo dobro vedo tudi v hotelu, zato gostom nudijo vrhunski Yacht service, ki vključuje prevzem plovil neposredno pred hotelskim kompleksom, izkušenega lokalnega skiperja, ki pozna skrite zalive in najboljše konobe, vrhunska 12-metrska jahta z veliko platformo za kopanje, kuhinjo in dvema kabinama pa bo zado- voljila tudi najbolj zahtevne.

Več na iadera.falkensteiner.com

Najbolj brano