V tem hotelu se vam bo čas preprosto ustavil (neprekosljiv stil, prvovrstne storitve in kulinarični vrhunci)

To je lahko tudi vaša zgodba o nebeškem kraju, ki ste ga obiskali in ostali odprtih ust. Tu se stapljajo čudovit dizajn, neskončen razgled na morje in božanska kulinarika, zato je Design Hotel Navis v Opatiji vse, kar potrebujete za občutek raja.

Promocijsko sporočilo, 19. 5. 2022
V tem hotelu se vam bo čas preprosto ustavil (neprekosljiv stil, prvovrstne storitve in kulinarični vrhunci) - Foto: Hotel Navis

Spoznajte vse njegove prednosti, dokler vam ne bo osebje tam izreklo: Dobrodošli na svojem cilju. Poleg storitev na najvišji ravni vas bodo tu prepričala štiri njegova nadvse pozitivna dejstva.

Rajska lokacija

Prva prednost Hotela Navis je prav gotovo njegova lokacija. Stoji v neposredni bližini Opatije, ki jo vsi poznamo kot izredno zanimiv kraj, poln čudovitih morskih kotičkov, kulturnih utrinkov in morskega navdiha. Poleg tega hotel stoji tudi tik ob morju, kar mu seveda že samo po sebi daje dodano vrednost. Ne le zaradi razgleda, ki jemlje dih, temveč tudi zaradi morske klime, vonja po soli in omamnega zvoka valov, ki vam bodo nedvomno pomirili duha.

Božanski razgled 

Druga prednost hotela se navezuje na prvo, saj je to razgled na morje, ki ga lahko doživite tako iz dizajnersko oblikovanih sob kot iz restavracije. In ta pogled je neverjeten! Že samo zaradi razgleda si boste odpočili misli, kajti deluje kot meditacija. Ta morska pravljica, ki jo boste doživeli vedno znova, ko boste zjutraj odprli oči, ne bo sprostila le vaših oči, temveč tudi vaše misli.

Nebesa za brbončice

Tretja prednost Hotela Navis pa je njegova vrhunska a la carte restavracija tik ob morju, kjer boste lahko okušali nebeške okuse. Restavracija Navis na pečini zaliva Preluk nudi nepozabno gurmansko doživetje vsakemu gostu. Vzdušje je čarobno: medtem ko kvarnerski arhipelag, ki ponosno krasi odprto morje, pritegne vaš pogled, vaše brbončice že čaka posebno presenečenje. Jedi, navdihnjene z najkakovostnejšimi sestavinami sredozemske in kontinentalne kuhinje ter sestavljene iz sezonskih in lokalnih sestavin, prinašajo popoln gastronomski užitek.

4 SPA rituali

Narava je bila za človeka vedno najboljše zdravilo. V filozofiji Hotela Navis je zato načelo naravnega in trajnostnega negovanja telesa. Odlični tretmaji temeljijo na naravni kozmetiki, ki zadovoljuje potrebe različnih tipov kože.

Poleg nege kože na obrazu njihove storitve seveda vključujejo tudi celostne tretmaje telesa in velik izbor masaž – vedno pod motom od narave do zdravja in lepote z individualno prilagojenimi storitvami.

Glede na vsa ta dejstva boste iz Hotela Navis odšli polni nove energije, boljšega splošnega počutja in predvsem popolnoma sproščeni in pripravljeni na nove izzive.

Za več informacij o Hotelu Navis v Opatiji pobrskajte TU.

Najbolj brano