Dieta Khloe Kardashian, s katero je drastično preoblikovala svoje telo in z njo izgubila kar 27 kilogramov

Khloe Kardashian je danes videti skoraj neprepoznavna, po nosečnosti je namreč izgubila kar 27 kilogramov. Kje se skriva njen trik do zavidljive postave ter kako to čudovito silhueto tudi vzdržuje? Preverite!

Dieta Khloe Kardashian, s katero je drastično preoblikovala svoje telo in z njo izgubila kar 27 kilogramov - Foto: Profimedia

Od premiere serije Keeping Up With the Kardashians leta 2007 je Khloé Kardashian vedno znova spreminjala svoje telo, navdihovala oboževalce in pomagala širiti zdravo sporočilo.

Mlajša sestra Kim in Kourtney se je zaradi vse večje predanosti fitnesu in dobri prehrani znebila navade jojo diet - in s tem povezanega cikla hujšanja in pridobivanja teže. Khloé pa je predanost aktivnemu življenjskemu slogu pomagala, da ni le shujšala, ampak je postala tudi telesno močna, duševno uravnotežena in vsestransko bolj zdrava. 

Khloe Kardashian se je po nosečnosti in stresnem obdobju (varanje Tristana Thompsona) namreč resno posvetila zdravi prehrani in treningom, zato njeno telo danes imenujejo tudi 'maščevalno'.

Ne spreglejte:

Znano je, da priljubljene sestre Kardashian pogosto v zelo kratkem času izgubijo odvečne kilograme. Kim, Kourtney in Khloe so se po nosečnosti izjemno spremenile in izklesale svojo postavo. Kim Kardashian je pred kratkim izgubila 30 kilogramov poporodne maščobe, medtem ko je Kourtney v petih mesecih po porodu izgubila 17,5 kilogramov. Tudi Khloe je po nosečnosti v zelo kratkem času izgubila kar 27 kilogramov. Družina Kardashian je bila v očeh medijev vedno videti odlično. Nikoli niso zaostajali pri navduševanju javnosti nad njihovim videzom.

In kako je svoj videz dosegla Khloe Kardashian?

Ko je avtorica knjige "Strong Looks Better Naked" aprila 2018 z bivšim fantom Tristanom Thompsonom pozdravila hčerko True, so treningi in zdrava prehrana postali del njene miselnosti in vsakodnevnih navad, tako da je lahko shujšala tako hitro, kot je želela - in obdržala svojo težo po rojstvu otroka.

Za to je zaslužen njen osebni trener, in čeprav je shujšala za 27 kilogramov, resničnostna zvezdnica pravi, da s svojim režimom ne namerava prenehati, predvsem zato, ker se v svoji koži počuti bolj zdravo in bolje. Isti trener je do zavidljivih rezultatov pomagal tudi sestri Kim Kardashian, ki se sedaj lahko pohvali s precej izklesano postavo. 

Sestri torej nista neznanki za vadbo in zdravo prehrano, kar pogosto opisujeta tudi na svojih družbenih omrežjih. Zgodnje jutranje telovadbe so postale način življenja slavnih sester.

Vsak dan od ponedeljka do petka - razen ob sredah, ko Khloe sama izvaja kardio ali pilates - se srečata ob 6. uri zjutraj, obe pa se s trenerjem posvečata enournim treningom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

"Pametna prehrana"

Medtem ko Khloe obožuje svoje treninge, se tudi pri vsakodnevni prehrani drži zdrave, hranljive in pametne hrane. Khloe Kardashian izbira hrano za izgradnjo mišične mase, kar pomeni, da potrebuje živila, bogata z beljakovinami. Dieta Khloe Kardashian je bogata z mastnimi ribami, pustim rdečim mesom, rjavim ali belim rižem, sladkim krompirjem, ovsenimi kosmiči, kvinojo in lečo. Ta način prehranjevanja pomaga pri napornem treningu doseči optimalen rezultat, ki je zelo hitro viden in dolgotrajen.

Česa ni na njenem jedilniku? Odgovor je preprost – beli kruh, pecivo, težki ogljikovi hidrati, torte in sendviči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

HIIT vadbe

Khloejini treningi so izjemno težki in strukturirani, a jih ne izpušča. Skrbi, da je vsak dan v treningu in da iz dneva v dan napreduje, da dosega želene rezultate.

Njen trening je sestavljen iz visoko intenzivnih vaj in številnih ponovitev. Khloe izvaja kombinacijo kardio vadbe, vadbe za moč (roke, noge, trebušne mišice); sklece, mrtvi dvig in različne vrste počepov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Brez gaziranih pijač

Pred nekaj leti je rekla 'ne' gaziranim pijačam in izgubila približno pet kilogramov. To obdobje je bilo polno hrepenenja po gaziranih pijačah, a ga je Khloe premagala in dosegla svoj prvotni cilj, popolno preobrazbo svojega fizičnega videza.

Resničnostna zvezdnica trdi, da je vsako škodljivo hrano mogoče nadomestiti z zdravo, zato se je odločila, da gazirane pijače nadomesti z zdravimi sadnimi sokovi in ​​beljakovinskimi napitki.

Hrana zahteva vaš čas

Mnogi iščemo izgovore, da se ne držimo določenih dietnih režimov, a Khloe pravi, da ji je največjo spremembo prinesla ravno nasprotna in vztrajna miselnost.

Khloe Kardashian ima pripravljene obroke, ki jim zvesto sledi. Prav tako se vsak dan trudi v telo vnesti optimalno količino vode. Vse je načrtovano in ve se, kaj se ob kateri uri vnaša v telo. Ne zgodi se ji več, da bi izpustila obrok ali pozabila prinesti plastenko vode, preden gre od doma.

Ključ do vitke postave so beljakovine

Njen načrt obrokov vključuje obroke pred in po telovadnici. Po treningu zaužije čim več beljakovin, da so njene mišice bolj zdrave in močne.

Khloe verjame, da je izjemno pomembno, kaj jeste po vadbi, saj bo to pripomoglo ali uničilo vaš napredek. Njena izbira po treningu je: dve jajci, ovseni kosmiči in/ali kakšno sveže sadje.

Hitite počasi

Nazadnje je pomembno imeti potrpežljivost, ko gre za napredek. Sprva boste ambiciozni, a to ne bo trajalo dolgo. Pazite, da se ne vdate skušnjavam in lenobi. Načrta se morate držati, saj vas le vztrajnost in potrpežljivost pripeljeta do velikega napredka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ali je res najboljši nadomestek sladkorja? Naravno brezkalorično sladilo, ki ne vsebuje maščob in je priljubljen nadomestek sladkorja

Priporočamo tudi: Jeseni 2023 in pomladi 2024 bomo še vedno nosili balerinke (vendar ne tako, kot si mislite)

Najbolj brano