Kim Kardashian neprepoznavna z novo pričesko v stilu 80-ih: Nepričakovana pričeska, ki si jo zdaj želimo tudi sami

Kim Kardashian si je znova postrigla lase. Navdih? Heather Locklear in Linda Evans v seriji Dinastija, ki je v 80. letih prejšnjega stoletja postavila najbolj zapletene trende.

Kim Kardashian neprepoznavna z novo pričesko v stilu 80-ih: Nepričakovana pričeska, ki si jo zdaj želimo tudi sami - Foto: Instagram

Kim Kardashian še naprej črpa iz zgodovinskih podob, da bi izboljšala svojo edinstveno, močno in neprenosljivo osebno blagovno znamko. Potem ko si je za prireditev Met Gala 2022 izposodila znamenito bleščečo obleko, v kateri je Marilyn Monroe predsedniku Johnu Fitzgeraldu Kennedyju zapela pesem "Vse najboljše za rojstni dan" (in za seboj pustila poškodbe na obleki ter pogovorne točke za celo leto, kot je njen kontroverzni in neizgovorjeni poziv h kulturi prehranjevanja), se zdaj zdi, da je poslovna ženska svoj nostalgični kompas usmerila v 80. leta. To je potrdil tudi njen frizer Chris Appleton, ki je na Instagramu delil nekaj slik najnovejše preobrazbe svoje stranke in tesne prijateljice, prav pa je odgovoren tudi za čudovite pričeske Jennifer Lopez in Dua Lipa. 

Svet osemdesetih let, je svet, ki je poustvarjen v novi kampanji za njeno blagovno znamko spodnjega perila Skims.

Ne spreglejte:

Kampanja, ki je nastala v sodelovanju z vizualno umetnico Nadio Lee Cohen, predstavlja linijo Metallic Swim, ki, kot pove že ime, vključuje edinstvene kovinske kopalke, ki se Kim Kardashian odlično podajo in poudarijo njene čudovite obline. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Na uradnem računu znamke je zapisano, da je oglasna kampanja, katere glavna zvezda je Kim Kardashian, navdihnjena z zlatim glamurjem Hollywooda. Kimin oglas se je zdel mešanica sloga 60., 70. in 80. let prejšnjega stoletja, saj je bila na fotografiji z brezžičnim telefonom, ki se je prvič pojavil okoli leta 1980.

V nekem trenutku je Kim stala in pozirala z dvema belima pudloma, medtem ko se je pretvarjala, da govori po telefonu. 

Kim je na zelo stiliziranem posnetku spremljala vrsta drugih modelov, ki so bili oblečeni v najnovejše kopalke SKIMS. Eden od naših najljubših je zlati trikotni bikini komplet, osnovni slog, ki je začel metalik trend in bo poskrbel, da boste obračali glave, kjerkoli boste, pa naj bo to na plaži, ob bazenu ali na jahti v Sredozemlju.

Pred tem je zvezdnica svojim oboževalcem omogočila, da si ogledajo linijo, ko je svoje slavne obline in zdaj zelo zožan pas stisnila v oprijete srebrno-kovinske dvodelne kopalke z ujemajočimi se Balenciagovimi odtenki. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nadia lee cohen (@nadialeelee)

Globina dekoltejev, razkošje dvorca z bazenom, ki služi kot ozadje, in nonšalantnost, ki jo izražajo ti posnetki, nas vračajo v najbolj emblematično serijo osemdesetih let, Dinastija, ki ji dolgujemo ikono nezgrešljivega sloga, Joan Collins. Vendar se zdi, da se je Kim Kardashian bolj zgledovala po svoji namišljeni tekmovalki, Lindi Evans, predvsem pa po zelo mladi Heather Locklear,  katere večplastna, voluminozna, mullet pričeska je navdih za Kardashianovo novo podobo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Julia Roberts se vrača na velika platna: Vse, kar vemo o njeni težko pričakovani vrnitvi k romantičnim komedijam, tokrat s očarljivim Georgeom Clooneyjem

Priporočamo tudi: Moringa Latte je popoln napitek za razstrupljanje: Privoščite si to sestavino, ki stavi na izgubo kilogramov in ponuja osvežilen poletni latte

Najbolj brano