Pozabite na francosko manikiro, že poznate manikiro Christian Louboutin? Kourtney Kardashian jo obožuje

14. 9. 2022
Pozabite na francosko manikiro, že poznate manikiro Christian Louboutin? Kourtney Kardashian jo obožuje (foto: Profimedia)
Profimedia

Kourtney Kardashian je zvesta svoji vrlini, v kateri nas uspe vedno znova osupniti. In ker nikoli nismo dvomili, da zvezdnica ve, kako postavljati svoje trende, je to dokazala tudi zdaj, ko se je odločila za trendo manikiro Christiana Louboutina.

Ko izbirate lak za manikiro, skorajda lahko stavimo, da nude odtenka nimate v mislih. Ljubitelji lične manikire se pri izbiri običajno odločajo za živahne barve, tako da so prav nohti namenjeni najbolj drznim lepotnim izjavam. Zahvaljujoč razmahu umetnosti nohtov na Instagramu je na voljo veliko modnih rešitev, ki poživijo nevtralne odtenke, če želite poskusiti nekaj čistega in večno šik. Za navdih si ogledujemo najnovejšo posodobitev nohtov Kourtney Kardashian, ki je predstavila visokomodni pristop k barvi nohtov v kožnem tonu in je zelo podobna določenemu ikoničnemu dizajnu čevljev. 

Običajno golo manikiro lahko spremenite na veliko načinov. Takšen brezčasen videz sam po sebi ne bo nikoli šel iz mode, vendar se zagotovo kdaj naveličate enake manikire iz dneva v dan, ne glede na to, kako vsestransko laskava je. In v to nas je zopet prepričala najstarejša sestra klana Kardashian. 

Ne spreglejte:

Poznana po svojem minimalističnem slogu, tako pri oblačenju kot pri ličenju, se Kourtney tudi tokrat ni odrekla temu, temveč je svoji manikerki, sloviti mojstrici nohtov Kim Trong, zaupala prav posebno nalogo.

V zadnjem času se sestra Kardashian nagiba k bolj izstopajočim videzom iz konic v barvi biserov ali preprosti črni manikiri. Ker je znana po svojih minimalnih lepotnih izbirah, ni bilo preveč nenavadno, da je njena umetnica nohtov Kim Truong na Instagramu delila videoposnetek resničnostne zvezdnice z golimi nohti običajne mandljeve oblike. Na prvi pogled bi mislili, da gre za običajen celoten set, vendar Kardashianova nato obrne roko in razkrije spodnji del nohta, ki je pobarvan krvavo rdeče, kar spominja na podplat čevljev Christiana Louboutina.

Truongova je v objavi zapisala, da je za videz, nad katerim se navdušujemo, uporabila odtenka "Naked" in "Diva" podjetja The Gel Bottle Inc. Čeprav nismo prepričani, za kakšno priložnost je Kourtney izbrala to drzno manikiro, bomo morda ta slog preizkusili na svojih prihajajočih obiskih v salonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

Rezultat manikire je odličen, zato si je v zelo kratkem času pridobil vojsko oboževalcev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Te kavbojke, priljubljene pred 20 leti, si zaslužijo mesto v vaši garderobi: Poglejte, kako jih kombinirajo modna dekleta

Priporočamo tudi: Katie Holmes je v celoti sprejela najnovejši jesenski trend kavbojk

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk