Te kavbojke, priljubljene pred 20 leti, si zaslužijo mesto v vaši garderobi: Poglejte, kako jih kombinirajo modna dekleta

Boyfriend kavbojke so aktualne tudi to sezono. Kako jih kombinirati, da bi bili videti ženstveno, drzno in elegantno? Tukaj je 8 načinov.

Te kavbojke, priljubljene pred 20 leti, si zaslužijo mesto v vaši garderobi: Poglejte, kako jih kombinirajo modna dekleta - Foto: Profimedia

Odkar so se pojavile boyfriend kavbojke, so se skeptične misli o kombiniranju le-teh počasi spremenile v simpatijo, kasneje pa tudi v pravo ljubezen.

Počasi, a zanesljivo so na prestol stopili boyfriend modeli in dobili nov pomen v modi. Super udobne in odlične kavbojke so še vedno del naše garderobe, saj se ležernemu, a tako elegantnemu kosu ne želimo odpovedati – in se tudi ne bi smele. Kot pravijo modni poznavalci, bi morala imeti vsaka ženska vsaj en par boyfriend kavbojk v dneh, ko želi izgledati šik in se počutiti udobno.

Vedno je veliko razprav o tem, kako nositi te ohlapne kavbojke. Nekateri menijo, da bi se morali odločiti za nekoliko bolj oprijete kose, da bi denim povzdignili do bolj prefinjenega videza in tako preprečili prevlado ohlapnega, visečega kroja. Drugi pravijo, da bi morali sprejeti sproščen slog in se odločiti za pletene široke kose in debele superge.

Izkazalo se je, da je veliko vplivnežev, ki se ne morejo naveličati širokih nizkih krojev teh kavbojk iz leta 2000, kar je še en dokaz, da se jim ne bi smeli odpovedati.

Če vas trenutno zanima, kako nositi sproščene kavbojke, smo našli osem vrhunskih primerov omenjenega stila, ki vas bodo navdihnili.

1. Suknjič z raztrganimi kavbojkami

Raztrgane kavbojke so se v začetku tega leta močno vrnile na sceno džinsa in zdi se, da super-šik videz še vedno prevladuje. Oblecite svoje najljubše kavbojke z blazerjem in lepim nakitom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler)

2. Živahni odtenki

Eden najpomembnejših (in neizogibnih) trendov na modnih pistah za jesen in zimo 2022/23 so bili živahni odtenki. Manekenke so jih nosile od vrha do pete za največji učinek, vendar jih lahko razbijete s parom kavbojk, da bodo primernejše za vsakodnevno nošenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

3. S klasiko ni pomote

Kljub temu nihče ne more zanikati elegantne privlačnosti kavbojk in srajc. Če bi šlo za razpravo, mislimo, da bi ta videz zagotovo zmagal. Enostavno in spodbudno – kaj več bi si lahko želeli?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

4. Statement kosi vedno in za vedno

Monikh Dale je ena izmed naših džins muz – nekako jih vedno uspe narediti zanimive. Sledite njenim modnim nasvetom in to jesen za nevtralizacijo oblačil in obutve uporabite kavbojke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

5. Ne zanašajte se izključno na modre kavbojke

Kdo pravi, da morajo biti boyfriend kavbojke modre? Bele in ekru toni so lahko v hladnejših mesecih videti prav tako uglajeni – če ne še bolj –, še posebej v kombinaciji z debelim pletenim puloverjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianne (@smythsisters)

6. Dodajte jim drugačno vzdušje

Kavbojke imajo moč, da čemerkoli dajo kul prenovo. Samo poglejte kombinacijo Yoyo Cao – združevanje bluze z ovratnikom in pletenega telovnika je morda videti preveč uglajeno, a dodatek širokih kavbojk daje popolnoma drugačen prizvok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOYO CAO (@yoyokulala)

7. Delo opravijo tudi v klasičnih priložnostih

Ohlapnejši denim je morda videti ležeren, vendar ni razloga, da ga ne bi nosili za pijačo in večerjo. Vpadljiva majica in škornji s peto so vse, kar potrebujete za dokončanje videza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

8. Enostavnost je najboljše

Ugotovili smo že, da večino outfitov najlažje naredite bolj sofisticirane tako, da čeznje oblečete klasičen suknjič. Všeč nam je tudi, kako je Sylvie Mus uskladila odtenek svojega blazerja z odtenki svojih kavbojk v nečem, kar je videti kot njena lastna stilska interpretacija kanadskega smokinga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle pokazala svojo naravno lepoto, začenši s kodrastimi lasmi, razpuščenimi na ramenih

Priporočamo tudi: Meghan Markle pripovedovala o težavah, ko si ni mogla privoščiti svoje 14 milijonov dolarjev vredne hiše

Najbolj brano