Televizorji so del interjerja tako kot dizajnerski kosi pohištva

Še pred kratkim je bilo v oblikovalsko res dovršen dom težko postaviti velik televizor, ne da bi ta kalil podobo interjerja. Tehnologija se je razvijala s svetlobno hitrostjo, dizajn pa je obstal in odlični televizorji so bili črne škatle v naših domovih. Tudi po zaslugi Samsung Lifestyle televizorjev danes ni več tako.

Promocijsko sporočilo, 21. 2. 2022
Televizorji so del interjerja tako kot dizajnerski kosi pohištva - Foto: Samsung

Čudovit z vseh strani in mobilen

Marsikateri prostor v vašem domu je danes oblikovan tako, da televizorja ne postavimo več nujno k steni, zato se morajo tudi naprave temu prilagoditi. Še več, odprti bivalni prostori zahtevajo maksimalno prilagodljivost, in kaj je bolj prilagodljivo od televizorja, ki ga preprosto prestavite, kamor želite. Televizor The Serif s svojim elegantnim kovinskim stojalom nudi možnost, da ga povsem preprosto premikamo po prostoru. Oblikovan je tako, da je z vseh strani videti dovršeno. Postavite ga lahko na sredino dnevne sobe, na klubsko mizico, polico ali le bližje kavču, s 360-stopinjskim dizajnom pa bo prostor obogatil in v njem ne bo deloval kot vsiljivec. Z aplikacijama AirPlay2 in SmartThings pa se poveže z drugimi napravami in deluje brezhibno.

Rotirajoči način za dinamičen življenjski stil

Tudi televizor The Sero je možno premikati po prostoru, prinaša pa še eno izjemno inovacijo za tehnološke navdušence. Prilagojen je mobilnim napravam in ima vrtljivi zaslon, ki ga lahko postavimo pokončno in na njem predvajamo vsebine z aplikacij ali druge mobilne vsebine. V ležečem načinu pa nudi popolno klasično gledanje televizijskih vsebin. Vsako sliko The Sero analizira in nadgradi kakovost na 4K sliko, tudi kadar vir ni v 4K. Priložena ima tudi kolesca, s katerimi je premikanje po prostoru res enostavno.

Umetniška galerija v vašem domu

V zadnjem od izjemne trojke Samsung Lifestyle televizorjev je The Frame, ki v sebi skriva umetniško galerijo, pravzaprav kar nekaj galerij in muzejev z vsega sveta. Ko ga ne uporabljate za predvajanje vsebin, vam način delovanja Ambient Mode pričara umetniško delo na vašem zidu. Van Gogh, Monet ali kaj bolj modernega? Brez težav. V Art Store je na voljo bogata knjižnica slik in fotografij, ki vsak prostor v trenutku spremeni v umetniško galerijo z najbolj prepoznavnimi likovnimi deli z vsega sveta. Televizor ima vgrajen tudi senzor svetlosti, ki samodejno prilagodi svetlost in barvo zaslona glede na pogoje zunanje osvetlitve in pomaga preprečiti spreminjanje naravnih barv umetniškega dela. Ko vas ni v sobi, se bo samodejno izključil, da ne po nepotrebnem troši energije.

Slim Fit dizajn in poseben okvir mu dajeta videz prave umetniške slike. Da ga res prilagodite svojemu okusu in domu, pa poskrbi okvir, ki ga lahko poljubno zamenjate, saj je pritrjen z magnetnim sistemom.

Tudi tehnologija ne zaostaja za dizajnom

Vsi trije televizorji pa imajo lastnosti, ki so ključne za izjemno kakovost slike in zvoka. QLED-tehnologija kvantnih pik pri 100-odstotnem barvnem volumnu zagotavlja realistične barve. pripomore k še bolj realistični sliki. Ta tehnologija kvantnih pik pri 100-odstotnem barvnem volumnu zagotavlja realistične barve. Dvojna LED-tehnologija osvetlitve ozadja znatno izboljša barvni kontrast, saj ustvari več pristnih barvnih tonov in hkrati vzdržuje njihovo živahnost.

Za odlično optimiziran zvok skrbi tehnologija SpaceFit, ki analizira prostor in samodejno nastavi zvok na optimalne lastnosti. Televizor tako ob vklopu za vse poskrbi kar sam. Poleg tega sistem Q-Symphony v popolni harmoniji s Soundbar zvočniki omogoča televizorju in zvočnikom, da delujejo hkrati za boljši učinek obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju. Težava pa ni niti prehrupen prostor, saj funkcija Active Voice Amplifier (AVA) prepozna moteče zvoke iz okolja in dvigne zvok televizorja, kadar je to potrebno.

Za več informacij o vseh Lifestyle televizorjih pa si lahko ogledate na https://www.samsung.com/si/lifestyle-tvs/.

Najbolj brano