Na velika platna prihaja biografska glamurozna glasbena drama o legendarni Judy Garland

Film JUDY je poklon veliki umetnici, igralki in pevki, njenemu čudovitemu glasu, velikemu srcu in privlačni kombinaciji karizme in glamurja, ki ju premore le nekaj največjih zabavljačev na svetu. Legendarno Judy v filmu upodobi Renée Zellweger.

Promocijsko sporočilo, 8. 11. 2019
Na velika platna prihaja biografska glamurozna glasbena drama o legendarni Judy Garland - Foto: promocijski material

Zgodba o Judy nas vrne nazaj v zimski čas leta 1968. Legendarna zvezdnica - igralka in pevka Judy Garland (Renée Zellweger) prihaja v London, da bi nastopila v znamenitem klubu The Talk of the Town.

Minilo je 30 let, odkar je v Čarovniku iz OZ-a s pesmijo Over the Rainbow zablestela v vlogi mlade Doroteje, a če je njen glas z leti nekoliko oslabel, je njegova dramatična intenzivnost le še narasla. Serija koncertov je vnaprej razprodana.

Med pripravami na nastop in pogajanji z upravo kluba, Judy očara tamkajšnje glasbenike in obuja spomine s prijatelji in oboževalci. Iz nje žarijo duhovitost in toplina in videti je, da bo flirtanje z Mickeyjem Deansom obrodilo sadove… obeta se mu, da bo postal njen peti mož. In vendar je Judy krhka in ranljiva. Potem ko je delala 45 let - od svojega drugega leta, je utrujena in izčrpana, preganjajo jo spomini na ukradeno otroštvo, ki ji ga je vzel Hollywood. Želi si predvsem to, da bi bila spet doma s svojimi otroki. Ali je v njej še dovolj moči da nadaljuje?

JUDY s svojimi najbolj znanimi pesmimi, vključno z brezčasno klasiko 'Over the Rainbow', slavi glas, sposobnost ljubezni, glamur in privlačnost v eni osebi.

Film Judy prihaja na velika platna 21. novembra s predpremierami na LIFF-u.

Film Judy

Najbolj brano