Razkrita skrivnost spalnega režima zvezdnice Jennifer Lopez: "Spanje je najbolj podcenjena lepotna skrivnost"

Jennifer Lopez ima zelo natrpan urnik, zaradi katerega je zelo zaposlena. Čeprav trdo dela, je pozorna na to, koliko spi. O svojih spalnih navadah je J.Lo povedala naslednje.

Razkrita skrivnost spalnega režima zvezdnice Jennifer Lopez: "Spanje je najbolj podcenjena lepotna skrivnost" - Foto: Profimedia

53-letna zvezdnica redno podaja lepotne nasvete, kako ostati v formi, tokrat pa se je Jennifer Lopez odločila, da bo svojim oboževalcem svetovala glede spanja.

22. decembra 2022 je pevka, igralka in poslovna ženska v intervjuju za Vogue razkrila nekaj nasvetov o spanju. In to je precej presenetljivo. Umetnica je povedala, da je njena skrivnost v pravilni količini spanca: "Ko ne morem dovolj dolgo počivati, se mi zdi, da obstaja določen čas, ko lahko spiš, ne da bi ti obraz zaspal," je dejala. To je moje pravilo: ali manj kot 4 ure ali več kot 7 ur!"

Ne spreglejte:

"Spanja ne cenimo dovolj," trdi Jennifer Lopez. "Cenimo trdo delo - in priznam, da sem se v to zanko tudi sama že večkrat ujela. Vendar sem ugotovila, da je spanje zame najbolj podcenjena lepotna skrivnost."

Jennifer Lopez hodi spat ob nenavadni uri, vendar pri spanju ne popušča. Povedala je, da si prizadeva spati od 6 do 8 ur na noč. Vendar pa bi najraje spala 11 ur na noč, če bi lahko. Morda se sprašujete, ob kateri uri se pevka zbudi, saj gre spat ob 5.00. Menda se zbudi med 10.00 in 12.00.

In moramo priznati, da si glede na zvezdničino postavo in zdravje resnično želimo upoštevati njene nasvete. Kar zadeva njeno lepotno rutino, pevka za svojo kožo skrbi z izdelki J-lo Beauty. Seveda ima spanje pomembno vlogo pri kakovosti kože. V istem intervjuju je zvezdnica dejala: "Lepa koža se začne s tem, da ste spočiti in srečni. Ne moreš skriti, kako se počutiš v sebi in kako skrbiš zase, ljudje to vidijo kljub ličilom." 

Ne moremo zanikati, da je Jennifer Lopez osupljiva, zato z veseljem sprejemamo njene nasvete. Kaj menite vi?

Jennifer Lopez za spanje ne uporablja pripomočkov za spanje ali mediacije

Jennifer Lopez je za Vanity Fair povedala, da nima težav s spanjem. Pravi, da ne potrebuje sredstev za spanje, kot je melatonin. Ko se enkrat odpravi v posteljo, lahko kaj hitro zaspi in prespi noč. "Ni mi treba jemati melatonina, ni mi treba brati knjig, ne potrebujem aplikacije za meditacijo. Ko udarim po blazini, zaspim," pravi Jennifer.

Jennifer Lopez pravi, da je zanjo pomembno, da poskrbi zase, zlasti ko snema film, saj so dnevi, ko mora priti zgodaj. "Imaš le nekaj ur časa zase, da se pomladiš in naspiš ter se naslednji dan spet trudiš biti najboljši," pravi.

"Spanje je zame verjetno najpomembnejša stvar. To je edina stvar, ki je ne pustim prekiniti. Če imam zgodnji klic, bom zgodaj v postelji. Dajo ti približno 12-urni obrat, vendar je običajno bolj 10 ali 8 ur. Zato moraš biti discipliniran. Pridem domov in grem spat."

"Ko sem več spala in skrbela zase, sem spoznala, da gre za spodbujanje življenja v primerjavi s preprečevanjem staranja," je dejala. "Včasih se zbudim in si rečem: 'Vau! Pravkar sem izgubila 10 let z obraza!' To je tisto, kar lahko naredi dober spanec, in to se sčasoma kopiči. ... Zato se naspite!"

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Vodnik po praznični pijači: To so alkoholne pijače, ki vsebujejo najmaj kalorij in ne bodo povzročile dviga krvnega sladkorja

Priporočamo tudi:Jennifer Lopez tudi doma v stilu: Skodelica za kavo, ustvarjena za kraljice

Najbolj brano