Tukaj je nov osvežilni napitek Cafinho

Spoznajte Cafinho Cold Brew.

Tukaj je nov osvežilni napitek Cafinho - Foto: promo material

Popolnoma nov osvežilni napitek, ki na svetovnem tržišču odpira vrata novi kategoriji pijač. Predstavljamo napitek, ki ponuja kreativen splet vaših najljubših okusov. Ta okusen hibrid arom in funkcionalnosti prijetno osveži, poživi in dvigne energijo.
 
Ali bi si želeli končno okusiti svobodo in navdih? Ljubezen in glasbo? Ali mogoče svežino? Občutkom brezčasne svobode, kreativnosti in navdiha smo dali ime in jih ujeli v pločevinko. Cafinho Cold Brew je osvežilni napitek, ki razbija ustaljeno rutino ter ustvarja nove trende, spodbuja k individualnosti in nosi v sebi neobremenjenost s prepričanji drugih, v zameno pa ponuja popolno osvežitev, ki se ji ne boste želeli upreti. Neobremenjena in svobodna izbira željenih občutkov v danem trenutku je le požirek stran.
 
Cafinho Cold Brew je nova oblika pijače ki združuje okuse slastnih sadnih arom, cold brew kave iz zrn najvišje kakovosti, vode iz Alp in dodanih mehurčkov, ki potešijo še največjo žejo.  Cafinho Cold Brew nudi svežino, dvig energije in okuse, ki razvedrijo in dajo navdih ter svobodo, da živite življenje po svojih merilih. Dovolite si biti to kar želite.

Fotografije: promocijski material

Najbolj brano