Podarjamo 2 vstopnici: Fashion TV & David Morales

Kdaj? Sobota, 27. november 2010

Kje? Ambasada Gavioli, Izola

Podarjamo 2 vstopnici: Fashion TV & David Morales

Na vidiku je še en nepozaben Fashion TV party. Tokat se bo ta 'must go' večer zgodil v kultni Ambasadi Gavioli, kjer bo zaključek seta petih nepozabnih FTV dogodkov s tistim, ki je vse skupaj tudi začel. Drage dame in gospodje, David Morales.

Njegovi celonočni seti v Ambasadi Gavioli sodijo med vrhunce elektronske plesne zgodovine na severno jadranskih obalah.

Med velike zgodbe klubskega razvrata pa se je gospod Modni zapisal tudi kot gostitelj prvega slovenskega Fashion TV Clubbinga lansko poletje, ko je razvnel množico v razprodanem klubu Inbox.

Tokrat se bodo vse tri zgodbe, Moralesova, Ambasadina ter modna, zlile v eno. Gremijevec pa z novim hitom "I Make You Gaga" že napoveduje tudi svoj novi avtorski album.

Na letošnjem Fashion TV Clubbingu, prvem v Ambasadi Gavioli, bomo tako že lahko zaplesali ob njegovem novem hitu "I Make You Gaga", ki sta ga posnela z Janice Robinson, pevko plesne klasike in UK #1 singla "Dreamer" (Living Joy).

Pridružite se nam na modnem klubarjenju in postanite del zgodovine.


Podarjamo dve vstopnici (za dve osebi)

Vsi, ki se nameravate udeležiti dogodka, se lahko potegujete za vstopnico, s katero boste lahko s seboj pripeljali tudi spremljevalko/ca.

  • Svoje podatke (ime, priimek, naslov ter telefonsko številko mobilnega telefona) pošljite na nagrade_elle@adriamedia.si.

  • Sodelujete lahko do srede, 24. novembra 2010, do 12. ure, ko bomo izžrebali in objavili dva nagrajenca.
NAGRAJENCA:

Edina Zejnić, Ljubljana

Ingrid Stenovec, Škofja Loka


Video z Davidom Moralesom iz lanskoletnega FTV Partija.

ELLE_FTV_Party_2009_master

Najbolj brano