Dvojno vabilo

Na dejavnico v Ljubljani in permakulturno delavnico na Kaljestvu:

Ljubljanska drevnina

sreda, 13.10.2010, zbor ob 15h na Prešernovem trgu pri treh brezah

Dvojno vabilo - Foto: Fotografija Shutterstock, Fotografija promocijska objava

Kolikokrat si ogledamo plod ali cvet drevesa, pod katerega se usedemo, se vprašamo od kod prihaja, čuti domotožje, je staro več kot 300 let? Drevesa v mestih so lahko zelo osamljena, če niso opažena in cenjena.

Strokovnjak Kristjan Jarni nas bo popeljal na sprehod po mestu, da nam približa raznolikost drevesnih vrst, zgodbe in zanimivosti. Ob koncu pohoda bomo posamezna drevesa opremili z imeni in najzanimivejšimi zgodbami ter si naredili igre iz med sprehodom nabranih semen, plodov, listov in lubja.

Smetumet dejavnico smo omogočili KED Smetumet in MOL mladina.

Gozni vrt; permakultura na Kaljestvu

sobota, 23.10.2010 ob 9:00, Kal pri Pivki

Vsi, ki bi se radi spoznali s permakulturo, ste vabljeni na delavnico v vasi Kal pri Pivki, kjer vam bo permakulturni učitelj Janez Božič predstavil gozdni vrt.

S programom začnemo v soboto, 23.10.2010 ob 9:00, ko se bomo spoznali med seboj, s posestvom in z drevesi. Nadaljevali bomo z vajami spoznavanja tokov oziroma potencialov posestva in s conacijo. Zaključili bomo predvidoma ob 17h. Več o delavnici v priponki.

Srečanja in skupnega dela se že veselimo Maja in Simon Modrijan, Janez Božič ter ekipa Smetumet.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri