Si želite novih kariernih uspehov? Udeležite se 6. Cosmo konference z naslovom “Jaz #Samozavestna: Na delovnem mestu”

Z vami bomo delili odgovore na najbolj pereča vprašanja na temo poklicne kariere!

Si želite novih kariernih uspehov? Udeležite se 6. Cosmo konference z naslovom “Jaz #Samozavestna: Na delovnem mestu” - Foto: Promocijsko gradivo

Če ste se nam že pridružili na preteklih petih Cosmo konferencah, potem veste, da se Cosmo dekleta znajo res zabavati ob dobrih vsebinah. In če obisk Cosmo konference tokrat načrtujete prvič, vam lahko povemo, da vam zagotovo ne bo žal!

TUKAJ lahko pokukate, kako smo se imeli na 5. Cosmo konferenci, ki jo uredništvo Cosmopolitana v celoti posvetilo ženskemu zdravju:

Tematika letošnje Cosmo konference ponuja odgovore na vprašanje, kako postati izpopolnjena verzija sebe na delovnem mestu, pri čemer vam bodo naši Cosmo strokovnjaki ponudili orodja s področja socialnih omrežij, vam pokazali, kako z odliko izpeljete razgovor za službo, vas naučili komunikacijskih veščin v poslovnem svetu in vam predali znanje o ‘dress code’ zakonitostih. Povedali vam bodo, kako uspešno zapeljati poslovno zgodbo s partnerjem in dobro poskrbeti za svoje zdravje (tudi na delovnem mestu).

Kako postati izpopolnjena verzija sebe na delovnem mestu?

Strokovnjaki z različnih področij bodo odgovarjali na najbolj pereča vprašanja na temo poklicne kariere.

Kdaj?

Sobota, 7. oktober 2023.  

Kje?

Mestni muzej Ljubljana (Gosposka ulica 15, 1000 Ljubljana).  

Program:

Tudi letos smo za poslušalke pripravili dva sklopa predavanj, okroglih miz in delavnic, na katerih bodo svoje skrivnosti in modrosti delila uspešna imena iz slovenskega poslovnega sveta. V celoti si ga lahko pogledate tukaj.   

Vstopnice:

Vstopnico že lahko kupite tukaj.

Spremljajte nas, saj že kmalu razkrijemo fantastičen nabor predavateljev!

Preberite več na Cosmopolitan.si

Fotografije: promocijsko gradivo

Preberite še: Tukaj je nova ELLE! Urednica mode in lepote Petra Windschnurer: "Nazaj na delo lahko zveni tudi zelo privlačno"

Priporočamo tudi: 4 največji trendi čevljev, ki bodo jeseni in pozimi 2023/24 zavzeli ulice modnih metropol

Najbolj brano