Božično-novoletno dogajanje na Obali

Na Obali vas že čaka praznično razigrano dogajanje, v centru Portoroža pa vas bo navdušila. Polna dobrot razveseljuje z bogato ponudbo domačih izdelkov, kot so oljčno olje, piranska sol, sir, marmelade, med, zelišča, naravni kozmetični izdelki in izdelki umetnostne obrti.

Božično-novoletno dogajanje na Obali

Akustični koncerti v Cafè Centralu

V Cafè Centralu vas vsako soboto v decembru, ob 21. uri, pričakujejo z izjemnimi akustičnimi koncerti, ki vam bodo ob slastnih in zdravih sladicah pričarali najbolj čudovito morsko predpraznično vzdušje. V soboto, 19. decembra, boste lahko prisluhnili zasedbi Excellent Choice, 26. decembra pa bodo navdušili člani zasedbe Vivaracha.

Za otroke bo organiziran Pravljični božično-novoletni LifeClass Mini Klub

Ponudil bo zanimive ustvarjalnice okraskov in voščilnic, peko Paleo Piškotov, druženje, igrice, kvize in tombole. V okolici bodo organizirane tudi številne plesne in gledališke predstave. Piranske cerkve bodo letos ponovno ponudile že tradicionalno razstavo jaslic. V petek, 25. decembra, bo otroke s svojim obiskom LifeClass hotelov razveselil Božiček.

Po božiču se bo začela aktivna priprava na Silvestrovanje

V LifeClassu bodo letos že drugo leto zapored silvestrovali v veganskem slogu. 3 lokacije, 3 zdrave misli in 3 tipi zdravih silvestrskih zabav. V Grand Hotelu Portorož 5* boste imeli priložnost, da na slavnostnih krožnikih sedem hodnega menuja spoznate prestižni Tartuf. V Wellness-Active Hotelu Apollo 4*sup in Act-ion Hotelu Neptun 4* boste silvestrovali vsi, ki živite zdrav in aktiven življenjski slog. LifeClass kuharski chef-i vam bodo mediteranska zelišča, polna antioksidantov, postavili iz obrobja krožnika v njegovo središče. Silvestrske jedi in zabavo bodo prepletale energije magičnosti, veselja in ljubezni, simboli zelišč že iz rimljanskih časov. V Hotelu Riviera 4*sup pa bodo praznični ambient in nešteto silvestrskih slavnostnih krožnikov skozi vso noč zaznamovale oljke. Zdravega silvestrovanja v Svetu zdravih užitkov enostavno ne gre izpustiti. Si drznete poskusiti?

1. januarja popoldan boste lahko v Portorožu občudovali ognjemet. Nikakor pa ne zamudite Novoletnega skoka v morje. Množica pogumnih se bo na portoroški plaži zbrala 1. januarja ob 14. uri.

Najbolj brano