TU je NOVA ELLE z napotki za december V STILU!

Petek (8. 12.) je dan za novo številko revije Elle. Poglejte, kaj vse vas čaka v novi številki in kaj je v uvodniku tokrat zapisala odgovorna urednica, Barbara Sekirnik!

Elle je že peto leto zaporedoma, na prireditvi, za katero se vedno prosi kakšna vstopnica več, podelila nagrede Elle Style Awards, nagrade, ki častijo kreativnost in stil. Vzdušje dekadence, pod okriljem katere je tekla rdeča nit naše podelitve, nas je opomnilo, da se je tu in tam treba omamljati, pa naj bo govora o kulturi, vinu, modi ali lepoti (in vseh njeni odtenkih), da ni slabo, da za kakšen hip začutimo odpor do stvarnosti ter se brez sramu prepustimo uživanju.

Na gala večerji, kjer je bilo vse do zadnje podrobnosti premišljeno tako, da so se gostje počutili dobro in uživali, so sedeli izbrani posamezniki, ki so letos s svojim delovanjem prepričali in navdušili naše uredništvo. Ljudje, ki besedi moda (in ne samo njej) dajejo nov in svež pomen, osebe, ki do svojega dela čutijo in izražajo strast, imajo jasne vizije, pri delu pa jih ni strah tvegati in slediti svojemu cilju, se pogosto sami niti ne zavedajo, kako velik navdih so za druge.

"Pri Elle vemo, da je prav, da jih na ta način izpostavimo, se jim poklonimo, ter javno povemo, da jih spremljamo in globoko spoštujemo njihova prizadevanja."

Slavje lahko v sproščenem ritmu seveda nadaljujemo, saj ni meseca, ki bi bil bolj vesel, kot je prav december. Da vas vsaj malo razbremenimo v tem norem tempu, smo za vas zbrali kar nekaj modnih rešitev, ki vam lahko služijo kot navdih pri izbiri stajlinga za zabavo, in lepotnih namigov, kako speti lase ter se naličiti za najdaljšo noč. Pozabili nismo niti na tiste, ki praznično zabavo ali večerjo zaradi stiske s časom (mednje sodim tudi sama) pripravljajo zadnji trenutek. Če morda celo razmišljate, da bi letošnjo norijo okoli praznikov preskočili, je prav tudi to, lahko pa se zgodi, da si zaradi reportaže iz Berlina premislite in na praznovanje skočite v katero izmed velemest. Skratka, poslušajte sebe in po čem kliče vaša duša. 

V letu, ki tra na vrata, vam želim največ zdravja, nekaj dobre volje in vsaj malo omamnih trenutkov.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri