Poglejte prikupno božično voščilnico kraljeve družine za leto 2020

Vesele praznike vam želi družina Cambridge!

Poglejte prikupno božično voščilnico kraljeve družine za leto 2020 - Foto: Profimedia

Včeraj sta princ William in Kate Middleton z javnostjo delila svojo letno božično voščilnico. Posneta je bila v njihovem domu Anmer Hall v Norfolku, na njej pa družina v priložnostni opravi: vojvoda in vojvodinja sta oblečena v kavbojke, njuni otroci George, Charlotte in Louis pa v prikupnih zimskih puloverjih.

Družina sedi nasmejana pred kupom hlodov, kar dodaja k prazničnemu duhu. Fotografijo je posnel Matt Porteous, ki jih je fotografiral že leta 2018.

"Vojvoda in vojvodinja sta z veseljem delila novo fotografijo svoje družine, ki je letos prikazana na njihovi božični voščilnici," so zapisali na družabnih omrežjih in zapis zaključili z božičnim drevescem.

To nadaljuje zdaj že dolgo tradicijo sproščenih prazničnih voščilnic družine Cambridge. Kljub temu, saj veste, ker so kraljeva družina, se vsako leto odločijo, da se bodo prikazali v običajni luči.

Lani je na primer družina delila črno-belo fotografijo, kjer je princ William na lice poljubil malčka Louisa. Leta 2018 so pozirali na drevesnem deblu v gozdu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Gigi Hadid prvič po porodu z dojenčico na prehodu v čudovitem zimskem plašču

Priporočamo tudi: Meghan Markle in princ Harry bosta imela svoj podkast - vse, kar vemo

Najbolj brano