Kate Middleton je svileno bluzo oblekla čisto narobe in videti je odlično! Jo boste posnemali?

To morate poskusiti!

Kate Middleton je svileno bluzo oblekla čisto narobe in videti je odlično! Jo boste posnemali? - Foto: Profimedia

Kate Middleton ni samo vojvodinja Cambriška, je tudi prava modna ikona! Če še niste opazili, so Kate redno nosi čudovita oblačila oblikovalcev, kot so Emilia Wickstead, Catherine Walker, Kate Spade in drugi, ko pa je nedavno na Instagramu Kensington Royal v posnetku odgovarjala na vprašanja, so oboževalci zastali.

Kate je nosila vijolično bluzo znamke Gucci z veliko pentljo, ki jo je dejansko nosila že marca 2019 med obiskom Otroškega centra Henry Fawcett v Londonu.

V videu so oboževalci ugotovili, da je zgornji del nosila povsem narobe, tako da je zadnji del bluze nosila spredaj in so tako gumbi bili spredaj namesto zadaj.

Kate je znana po spreminjanju oblačil, da ustrezajo njenemu osebnemu slogu. Vojvodinja uživa v prilagajanju oblek trenutnim trendom. Pogosto bo dodala pentljo, kaj odstranila ali pa spremenila dolžino krila ali rokavov, da jih bo naredila po svoje.

Med nedavnim videoposnetkom je Kate odgovarjala na vprašanja, kot je, kako doma ravna z "izpadi malčkov", pri čemer je priznala, da bi tudi sama potrebovala nasvet. "Ja, to je težko. Tudi sama bi rada to vprašala strokovnjake!" se je med smehom odzvala vojvodinja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta blagovna znamka je navdušila ljubitelje minimalistične estetike

Priporočamo tudi: To je najbolj presenetljiv trend z modne revije Chanel Métiers d’art

Najbolj brano