Kate Middleton je pravkar nosila najbolj trenden modni dodatek leta 2021

Zgledovala se je po princesi Diani.

Kate Middleton je pravkar nosila najbolj trenden modni dodatek leta 2021 - Foto: Profimedia

Vojvodinja Cambriška preizkuša enega najbolj priljubljenih modnih trendov novega leta.

V svojem zadnjem virtualnem pogovoru je vojvodinja gostila video klic in se z družinami pripadnikov britanskih oboroženih sil pogovarjala o tednu spomina v Združenem kraljestvu. Za klepet je Kate nosila satenasto slonokoščeno bluzo z gumbi z napihnjenimi rameni in drzenim kontrastnim ovratnikom v slogu Petra Pana znamke Ghost London.

Vojvodinja si je na ovratnik pripela spominski mak, saj je cvet od prve svetovne vojne državni simbol spomina v državi. Zgornji del je združila s črnimi hlačami, videz pa je zaključila z bisernatimi uhani.

Sodelovanje Kate v pogovoru pomeni vrnitev k kraljevim zavezam, ki se opravljajo od doma med drugim zaprtjem Združenega kraljestva, da bi preprečili širjenje koronavirusa. Med klicem je Kate poslušala zgodbe tistih, ki so v vojni izgubili svoje ljubljene, in jim čestitala za njihovo čustveno moč.

"V veliko čast mi je bilo govoriti z vami vsem, in mislim, da govorim za ves narod, ko rečem, kako ponosni bi morali biti na svoje ljubljene in na žrtvovanje in pogum, ki so ga izkazali," je povedala. "Ta težki teden bom zagotovo mislila na vas, prav tako še dolga leta."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To kultno verižico Carrie Bradshaw zvezdnice trenutno obožujejo

Priporočamo tudi: 12 opozorilnih znakov, da ste zelo blizu izgorelosti

Najbolj brano