Kate Middleton obožuje pikčast vzorec in za to obstaja prav posebna psihološka razlaga

Poleti redko kateri javni nastop vojvodinje mine brez obleke s priljubljenim potiskom.

Kate Middleton obožuje pikčast vzorec in za to obstaja prav posebna psihološka razlaga - Foto: Profimedia

Kate Middleton je bila videti spektakularno v Wimbledonu v svoji modri obleki z belimi pikami znamke Alessandra Rich, le nekaj tednov nazaj pa je v Royal Ascotu nosila osupljivo belo obleko s črnimi pikami. In kdo bi lahko pozabil vojvodinjino elegantno črno obleko z belimi pikami ob zahvalnem dnevu princa Filipa.

Kakšno je ozadje njenega priljubljenega vzorca?

Po psihologiji pikčast vzorec na oblačilih pomeni igrivost in nekdo, ki nosi obleke s pikami, želi pokazati, da je zabaven, hkrati pa pokazati tudi svoj mehkejši pristop do dane priložnosti. Misel na pike nam privabi nasmeh na obraz.

Preberite tudi: Kate Middleton v svojem najljubšem poletnem vzorcu na finalu Wimbledona usklajena s princem Georgeom

Kate Middleton ponovno zasijala na Wimbledonu: To je skrivno orožje poletne garderobe vojvodinje Cambriške

Toda to spoznanje lahko vrže zanimivo luč na Kateino odločitev, da je marca na spominski slovesnosti pokojnega princa, vojvode Edinburškega, na kateri so se ji pridružili njeni otroci – princa George in Louis ter princesa Charlotte, nosila obleko s pikami. Kljub temu je izbira vojvodinje, da nosi črno obleko z diskretnimi belimi pikicami, pomenila pridih topline in odprtosti na turobnem dogodku.

Kate ima svoje omejitve pri nošenju tega veselega dizajna. Omejuje se na temno, črno-belo estetiko ali modro-belo kombinacijo, ki kaže na njene prefinjene in elegantne manire.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Hčerka Monice Bellucci je na las podobna svoji mami: Deva Cassel je stara 17 let in je zakorakala v svet manekenstva

Priporočamo tudi: Otroci princa Harryja bodo morali po starem kraljevem pravilu zaprositi za Charlesovo/Williamovo dovoljenje za poroko

Najbolj brano