Hčerka Monice Bellucci je na las podobna svoji mami: Deva Cassel je stara 17 let in je zakorakala v svet manekenstva

17. 7. 2022
Hčerka Monice Bellucci je na las podobna svoji mami: Deva Cassel je stara 17 let in je zakorakala v svet manekenstva (foto: Profimedia)
Profimedia

Deva Cassel, hčerka Monice Bellucci in Vincenta Cassela, na modni pisti vzbudila pozornost s prosojnim videzom.

Pred kratkim je na Siciliji potekala ženska modna revija Dolce & Gabbana. Ob tej priložnosti je bilo prisotnih veliko znanih osebnosti, kot je na primer Sharon Stone. Tudi na modni pisti je bilo opaziti nekaj zvezdnikov, kot je Deva Cassel, hčerka Monice Bellucci in Vincenta Cassela. Deva Cassel, ki je že dve leti ambasadorka blagovne znamke visoke mode, je tudi tokrat poskrbela za senzacijo na modni pisti, kjer je predstavila prihodnjo kolekcijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Mlada ženska z obetavno prihodnostjo

17-letnica je bila na modni pisti videti kot profesionalka. Nosila je razkošno dolgo obleko iz srebrno bele čipke v kombinaciji s črnimi prozornimi rokavicami. Deva Cassel je bila na modni pisti z valovitimi lasmi in svetlo poltjo videti skoraj angelsko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Seveda je bila na modni reviji prisotna tudi njena mama Monica Bellucci, ki je hčerki namenila velik aplavz. Deva Cassel že dve leti sodeluje v številnih kampanjah in je muza parfuma Dolce & Gabbana Dolce. Zagotovo se ji obeta uspešna prihodnost...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najboljši zvezdniški modni videzi tega poletja in najbolj zavist vzbujajoče počitniške fotografije

Priporočamo tudi: Demi Moore je sita kopalk, ki komaj kaj pokrijejo: Letos izbira čudovite kopalke, popolne za ženske nad 50 let