Kate Middleton elegantna v popolni uniformi vsake sodobne delovne ženske

Kate Middleton je videti pripravljena na pomlad v roza plašču in v črnih hlačah.

Kate Middleton elegantna v popolni uniformi vsake sodobne delovne ženske - Foto: Profimedia

Za svoj prvi javni nastop v letošnjem letu, ki ni bil izveden preko Zooma, je Kate Middleton izgledala sveže v pastelno roza plašču znamke Max & Co in ujemajočem se puloverju znamke Boden.

Ob obisku Šole21, ki se je ta teden odprla po ukinitvi omejitev zaprtka v ponedeljek, se ji je pridružil mož, princ William, za njun prvi izlet po nedeljskem intervjuju Oprah z Meghan Markle in princem Harryjem.

Ko sta se Cambridgova odpravila v šolsko stavbo, da bi se srečala z učitelji in zaposlenimi, so novinarji kraljevi par vprašali o nedavnem intervjuju. Čeprav vojvodinja Meghan in princ Harry med dvournim pogovorom nista navedla natančnih imen, sta dejala, da so člani kraljeve družine rasistično komentirali njunega takrat še nerojenega sina Archieja Mountbatten-Windsorja, hkrati pa spregledali tudi Meganine težave z duševnim zdravjem, ko se je prilagajala kraljevskemu življenju. Kate se ni izdvala na vprašanja novinarjev, toda princ William je odgovoril: "Resnično nismo rasistična družina."

Vojvodinja je bila videti elegantna kot vedno, rožnate klasične kose pa je združila s črnimi hlačami s pirokimi hlačnicami in črnimi salonarji znamke Emmy London, ki so izgledale udobno, ko je počepnila, da je govorila z otroki na igrišču.

Nosila je tudi svojo najljubšo cvetlično masko za obraz znamke Amaia Kids in par zlatih uhanov.

Boden, cena: 80 evrov

Max & Co, cena: 292 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 najlepših pričesk za leto 2021, ki bodo z vašega obraza odštele 10 let

Priporočamo tudi: Selena Gomez preizkusila najbolj kontroverzen trend tega trenutka

Najbolj brano