Ste opazili ta skrivna sporočila, ki jih Kate Middleton sporoča s svojimi oblačili?

Naj vam predstavimo umetnost njenega oblačenja.

Ste opazili ta skrivna sporočila, ki jih Kate Middleton sporoča s svojimi oblačili? - Foto: Profimedia

Dve stvari sta popolnoma resnični: Kate Middleton ima zavidljivo čudovito garderobo in Kate Middleton se rada oblači dogodkom primerno. Če obstaja način, da poveže svojo obleko in dogodek, ki se ga udeležuje, bo to storila. Primer? Obleka s tartanom za praznovanje Burns Night.

To še zdaleč ni bilo prvič, da je Kate pokazala svoje spretnosti sporočanja z oblačili. Od kraljevskih turnej, napolnjenih s subtilnimi pokloni državi gostiteljici, do lokalnih oblikovalcev med potovanji v tujino, je Kate profesionalka v tematskem, diplomatskem oblačenju. Nam ne verjamete? Oglejte si nekaj njenih najboljših primerov.

1.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Da bi proslavila Burns Night, se je Kate Middleton odločila za obleko z vzorcem tartana Emilie Wickstead.

2.

V počastitev začetka finalnega vikenda v Wimbledonu je Kate presenetila skupino mladih teniških igralcev z video klicem z Andyjem Murrayem. Za klic je Kate nosila obleko Tennis Long Maria znamke HVN, ki ima vzorec majhnih teniških igralcev.

3.

Družina Cambridge so se pridružili preostali državi in ploskali pred svojim domom v Norfolku. Kate, Will, George, Charlotte in Louis so nosili obleke v modrih tonih v čast NHS.

4.

Za svoj prvi dogodek po zaprtju je Kate Middleton obiskala vrtni center Fakenham v preprosti obleki, ki je kot nalašč za en dan dela na vrtu.

5.

Lani decembra se je Kate pridružila družinam in otrokom, ki jih dobrodelna družinska akcija na kmetiji Peterley Manor. Nosila je v zelo praznično rdečo jakno in zelene pulover.

6.

Kate obožuje cvetlični potisk, zato ga vedno obleče, ko obišče vrtni center ali razstavo cvetlic.

7.

Medtem ko je bila na kraljevi turneji po Irskem s princem Williamom, se je Kate odločila, da se bo poklonila barvi, ki je najbolj povezana z Irsko: zeleni.

8.

Ko že govorimo o zeleni ... Kate se skoraj vsako leto udeleži parade na dan sv. Patrika in za praznovanje vedno nosi zeleno barvo.

9.

Na kraljevi turneji na Poljskem leta 2017 se je Kate poklonila državi s svojo garderobo. V čast poljski zastavi je nosila belo obleko z rdečimi dodatki.

10.

V preteklih letih se je Kate med udeležbo na dogodkih, ki vključujejo jadranje ali čolnarjenje, lotila morske tematike, oblečena v mornarske črte z zlatimi dodatki.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako modno nositi kavbojski stil po vzoru največjih zvezdnic

Priporočamo tudi: 6 puloverjev iz H&M, ki se jih splača kupiti pred koncem zime (manj kot 35 evrov)

Najbolj brano