Selena Gomez preizkusila najbolj kontroverzen trend tega trenutka

Že nekaj tednov nova debata o laseh animira mlado generacijo. Po njihovem mnenju je prečka po strani staromodna. Selena Gomez na svoji najnovejši fotografiji dokazuje nasprotno.

Selena Gomez preizkusila najbolj kontroverzen trend tega trenutka - Foto: Profimedia

Selena Gomez se v videu za novo pesem predstavi kot vodja kozmetičnega salona. Frizerski salon, masaža, voskanje, kabina za sončenje ... Pevka je predstavila 100 % lepotni video. Kar zadeva lepotni videz, ima pevka glamurozno vintage pričesko. Majhna podrobnost, ki smo jo opazili? Prečka po strani.

O pričeski, ki jo je naredil njen frizer Hung Vanngo, se zadnje čase veliko govori. Že nekaj tednov je razprava o določeni pričeski vznemirjala družbeno omrežje Tik Tok. Z na stotine videoposnetkov poskuša generacija Z (mladi, rojeni med letoma 1997 in 2010) dokazati, da je prečka po strani, ki smo jo v 90. letih do leta 2000 pogosto nosili, zdaj zastarela. Če še nismo vedeli, kako meni pevka, se zdi, da nam njen zadnji video daje pomemben namig.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Generacija Z VS milenijci

Smešna razprava vznemirja kitajsko družbeno omrežje. Za milenijce ni nič boljšega kot ločitev prečke po sredini za vrhunsko pričesko. Začel se je celo izziv, da glasujete za svojo najljubšo prečko. Rezultat? Odzivi deklet oz 90-ih je bil rezultat pričakovan, saj so bile take pričeske takrat povsod. Čeprav je generacija Z odločena, da bo trend prečke po strani končala, milenijci vztrajajo pri svojem.

@_paige.renee

Middle part or side part? I’ve never been a middle part girl but I might be now🤔#fyp #hair #middlepartchallenge

♬ Middle part baddies - lady gleep

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če ne veste, kako med epidemijo ostati produktivni, sledite tem nasvetom

Priporočamo tudi: Pozabite na svilena krila, spomladi bomo nosili nov trend krila s tem nenavadnim detajlom

Najbolj brano