Poglejte, kaj je kraljica Elizabeta II. odgovorila Meghan Markle in princu Harryju po številnih obtožbah

Čeprav je kraljica že prej napovedala, da ne bo dajala prenagljenih odgovorov, je bila prva reakcija nekaj več kot 36 ur po intervjuju med Meghan Markle in princem Harryjem z Oprah Winfrey.

Poglejte, kaj je kraljica Elizabeta II. odgovorila Meghan Markle in princu Harryju po številnih obtožbah - Foto: Profimedia

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta poskušala zaščititi kraljico, krivdo pa preložila na "Firmo", kot imenujejo kraljevo družino, in izjavila, da je bila Elizabeta II do njiju vedno topla, obzirna in razumna. A glede na to, da je še vedno vrh te "družbe", so resni očitki o diskriminaciji, nadlegovanju in ogrožanju duševnega zdravja zagotovo prizadeli tudi njo.

Buckinghamska palača se je oglasila zelo hitro, a s kratko izjavo, ker želi Elizabeta II dobro premisliti, kako bo rešila ta problem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

"Cela družina je žalostna, ko je izvedela, s koliko izzivi sta se Harry in Meghan spopadla v zadnjih nekaj letih. Težave, ki so se pojavile, večinoma rasistične, so zaskrbljujoče. Čeprav se nekateri spomini lahko razlikujejo, veljajo za zelo resne in družina jih bo rešila sama. Harry, Meghan in Archie bodo vedno ljubljeni družinski člani," piše v sporočilu.

Novinarji so poskušali dobiti tudi posebno izjavo princa Charlesa, potem ko je Harry priznal, da že nekaj časa ni bil v stiku z njim in da sta tako njegov brat kot oče "ujeta" v sistem, zato razume in sočustvuje z njimi do neke mere. Charles pa ni želel odgovoriti na nobeno vprašanje.

In kako bo videti nadaljevanje te kraljevske sage, bomo še videli.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta top iz 90-ih bo najbolj vroč trend te pomladi, ki ga morate imeti

Priporočamo tudi: Meghan Markle in princ Harry sta razkrila spol njunega drugega dojenčka

Najbolj brano