Meghan Markle in princ Harry pričakujeta drugega otroka! Tu so vse podrobnosti vesele novice

Po splavu julija 2020 Meghan Markle in princ Harry pričakujeta še enega otroka.

Meghan Markle in princ Harry pričakujeta drugega otroka! Tu so vse podrobnosti vesele novice - Foto: Profimedia

Archie bo postal starejši brat. Meghan Markle in princ Harry sta sporočila, da vojvodinja Susseška pričakuje svojega drugega otroka. Novica prihaja manj kot dve leti po rojstvu njunega ljubljenega sina Archieja. Prav tako sta novico sporočila mesece po tem, ko je Meghan lani poleti razkrila, da je doživela splav.

"Lahko potrdimo, da bo Archie veliki brat. Vojvoda in vojvodinja Susseška sta presrečna, da pričakujeta svojega drugega otroka," je razkril tiskovni predstavnik para. Delil je tudi fotografijo para, ki jo je posnel prijatelj in fotograf Misan Harriman.

Na fotografiji Meghan nosi lahko dolgo obleko znamke Carolina Herrera, ki jo je po meri izdelano dobila med svojo prvo nosečnostjo.

Razglasitev novice nosi prav poseben pomen, saj je par posnemal razkritje druge nosečnosti princese Diane 14. februarja 1984. Zdi se, da je odločitev Meghan in Harryja, da svojo novico delita na Valentinovo, poseben poklon Harryjevi pokojni mami, princesi Diani.

Harry je pred tem govoril o tem, kako nameravata zakonca imeti največ dva otroka  v intervjuju za britanski Vogue. Ko je dr. Jane Goodall govorila o podnebnih spremembah, je dejal, da je to, da postane oče, spremenilo pogled na to težavo.

"Zaradi tega je drugače," je začel. "Nenavadno mislim, da sem zaradi ljudi, ki sem jih srečal, in krajev, kamor sem imel srečo iti, vedno imel povezavo in ljubezen do narave. Zdaj na to gledam drugače, brez dvoma. Toda vedno sem si želel za to poskrbeti, še preden sem imel otroka in upal, da bom imel otroke ... "

"Ne preveč!" se je v smehu vmešala Goodallova.

"Dva, največ!" Je rekel Harry. "Ampak vedno sem mislil: to mesto je izposojeno. In ker smo tako inteligentni, kot smo, ali tako razviti, kot bi morali biti, za seboj lahko pustimo nekaj boljšega."

Meghan in Harry sta oktobra za Evening Standard spregovorila o tem, kako gre njiunemu sinu v njihovem novem kalifornijskem domu. Par zdaj živi v Montecitu.

"[Archie] je tako priden," je dejala Meghan. "Zelo imamo srečo z našim malčkom. Tako zelo je zaposlen, povsod ga je. Drži nas na nogah. Tako srečo imamo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če se v trenutnem covid času počutite bolj utrujene kot običajno, sledite tem nasvetom

Priporočamo tudi: To je bila najbolje prodajana Zarina torba leta 2020 in še danes je najbolj zaželena

Najbolj brano